Τα MadWalk 2023 έρχονται απόψε, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στο Tae Kwon Do, με super guest star τον Michele Morrone! Ο ιταλικής καταγωγής ηθοποιός και τραγουδιστής είναι ένας διεθνής σταρ με πάνω από 15 εκατομμύρια followers στο Instagram και με τα τραγούδια του να καταγράφουν εκατοντάδες δεκάδες εκατομμύρια views.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου από το Happy Day συνάντησε τον Μικέλε Μορόνε στο αεροδρόμιο από Ιταλία προς Ελλάδα και με το κινητό της κατέγραψε τα στιγμιότυπα. Ο σούπερ σταρ, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου, ταξίδεψε business class μαζί με την αγαπημένη του και δύο ακόμη άτομα.

Όταν πήγε μάλιστα του να του ζητήσει φωτογραφία, εκείνος αρνήθηκε ευγενικά ενώ μπροστά μπήκε ο μάνατζέρ του λέγοντάς της πως είναι σε μία ιδιωτική στιγμή. Ο Μικέλε Μορόνε θα ερμηνεύσει δύο τραγούδια στα MadWalk στο πλαίσιο του closing act.

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για τα Madwalk, η συνάντηση με τον Μικέλε Μορόνε και η αποχή από την τηλεόραση

Στις πρόβες του Madwalk 2023 βρέθηκε η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και η Βίκυ Καγιά μίλησε λίγο πριν από το φαντασμαγορικό show για την παρουσίαση, τη συνάντηση με τον Ιταλό διεθνή σταρ Μικέλε Μορόνε αλλά και την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση.

«Πάντα έχω άγχος, με πιάνει ένα καρδιοχτύπι και λέω τώρα θα πέσω. Θα κάνω μία φορά πασαρέλα, γιατί παρουσιάζω τα Madwalk. Να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει αν δεν νιώθω γεμάτη, 30 χρόνια εργάζομαι. Ευχαριστώ τον Θεό για τα καλά που έχω. Ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση, έχω κερδίσει μία ηρεμία που είχα χάσει», είπε αρχικά.

«Για έμενα ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση. Έχουν αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, προς το κανονικό, μου αρέσει που κάνω τώρα τις δουλειές του σπιτιού. Κάνω γυμναστική που δεν προλάβαινα πριν. Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψω τηλεοπτικά. Όταν είναι κάτι θα σας το ανακοινώσω εγώ. Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου», συμπλήρωσε αναφορικά με την αποχή της από την τηλεόραση.

Για τον guest του Madwalk, Μικέλε Μορόνε η Βίκυ Καγιά μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

«Γνώρισα τον Μικέλε Μορόνε, είναι το καλύτερο παιδί, είναι ένας γλύκας. Ο Μικέλε είναι ένας άνθρωπος προσγειωμένος με βάθος», αποκάλυψε το μοντέλο και παρουσιάστρια.