Με αφορμή τον καβγά του Fipster και της Μέγκαν στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/11) στο Fame Story ο Ανδρέας Μικρούτσικος θυμήθηκε την επική κόντρα που άφησε εποχή στην τηλεόραση ανάμεσα στην Κατερίνα Κούκα και την Άσπα Τσίνα.

O Fipster αναφέρθηκε στους σπουδαστές που δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθείς στο κοινό, μέσω των social media. Σύμφωνα με poll η συμμετέχουσα που ο κόσμος δε θέλει να είναι στο σπίτι του Fame Story είναι η Megan, με τη σπουδάστρια να εκνευρίζεται και να ξεσπάει. «Ήμουν σίγουρη… Το βίντεο που έπαιξε στο live είναι αρνητικό. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να με έχουν πάρει με λάθος μάτι οι έξω», είπε αρχικά. «Νιώθω ότι σε εμένα δείχνουν παραπάνω αρνητικά», πρόσθεσε. «Δεν είπα ότι η παραγωγή έχει θέμα μαζί μου», είπε στη συνέχεια.

Όσα της είπε ο Fipster για το μοντάζ κι ότι αυτό ισχύει για όλους τους σπουδαστές, την εκνεύρισαν ακόμα περισσότερο βάζοντας τα κλάματα. «Μπορώ να πάω τουαλέτα», είπε η Megan και σηκώθηκε από την καρέκλα της φανερά συγχυσμένη, όταν ο καθηγητής της ανέφερε την Αριστέα. «Πραγματικά προσπαθώ και το ξέρουν όλοι κι αυτήν τη στιγμή με βάζεις στη γωνία να βγω εγώ κακιά που δεν είμαι κακιά», είπε στον Fipster. «Μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα», της είπε ο καθηγητής της. 

Ανάμεσα σε όσους στήριξαν τη σπουδάστρια ήταν ο στενός της φίλος Δημήτρης Κλειδάς, αλλά κι η Αριστέα με την οποία δεν έχουν καθόλου καλή σχέση. «Διαφωνώ ότι η Megan έχει το λιγότερο ταλέντο. Άλλους τους βλέπω πιο ατάλαντους», είπε ο Γιάννης Στεφανίδης

Η Megan που επηρεάστηκε πολύ από το συμβάν στο μάθημα, δε σταματούσε να κλαίει, λέγοντας στον Τίτο ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ακαδημία. «Δε γουστάρω να είμαι η κακιά του σπιτιού, καλύτερα να φύγω», είπε στον συμπαίκτη της.

Αυτά συνέβησαν μεταξύ του καθηγητή Fipster και της σπουδάστριας Μέγκαν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος γύρισε τον χρόνο πίσω στον αλησμόνητο καβγά Τσίνα-Κούκα.

«Η Κατερίνα κάνει μία κριτική. Tο στραβό στοιχείο είναι άλλο…  Άλλο να λες ότι θέλουμε τα παιδιά σεβαστικά, αυτά είναι στον ρόλο της. Aυτό το ηθικοπλαστικό ήταν γιατί πίστευαν ότι είναι ακαδημαϊκοί. Αυτό που είπε και είναι φάουλ είναι ότι “είσαι καλή τραγουδίστρια και δεν θα κάνεις καριέρα”, αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Εγώ μέχρι εκεί δεν είχα πει κουβέντα για την Κούκα» ν είπε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Η Κούκα μου υπογραμμίζει τον ρόλο μου και πέφτει έξω γιατί με υποτιμά, επειδή νομίζει ότι θα πάρω την Άσπα και θα της πω τι θα πει. Η Άσπα με ένιωσε σαν ζεστή μήτρα έβγαλε αυτά που είχε» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε:

«Η Άσπα ήρθε και με βρήκε στο νοσοκομείο, ξάπλωσε στο τραπέζι και ήταν σαν να κάναμε Fame Story παλαιού τύπου. Αέρας, ποταμός και όχι ένα πράγμα να την πεις τοξική».