Με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε σήμερα σε όλες τις πρωινές εκπομπές για το body shaming και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε κάποιες λέξεις στην καθημερινότητά μας, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να μοιραστεί μια δική της ιστορία.

Όλα ξεκίνησαν με την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει σε συναυλία της τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» ή «Πάμε στον Άδωνι για καφέ», κίνηση την οποία κλήθηκε να σχολιάσει ο Σταμάτης Κραουνάκης και δεν φάνηκε να ενοχλείτε λέγοντας μεταξύ άλλων «Ο κάθε ερμηνευτής, στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε, εγώ όταν λέω το τραγούδι, τη “χοντρή” τη δείχνω και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται ενώ αποκάλυψε για την «χοντρή νευρικιά» πως είναι υπαρκτό ανδρικό πρόσωπο.

Την «ποινικοποίηση» των λέξεων συζητούσαν στη Super Κατερίνα με ανταλλαγή απόψεων και τότε η παρουσιάστρια διηγήθηκε μια προσωπική ιστορία όταν σε ένα φιλικό τραπέζι ειπώθηκε σε βάρος της μία κακοπροαίρετη ατάκα για την εμφάνισή της και συγκεκριμένα τις πλαστικές, στις οποίες έχει υποβληθεί.

«Εγώ δεν παρεξηγούμαι με τα ανέκδοτα για τις ξανθιές. Καλά εγώ δεν έχω παρεξηγηθεί και με άλλο πολύ χοντρό που μου έχουν κάνει. Αυτό, ας πούμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήμουν σε ένα τραπέζι, πολύ μεγάλη παρέα και ήμασταν σε εξωτερικό χώρο που είχε αυτές τις σόμπες από πάνω, τα μανιτάρια. Μας ρωτάει ο υπάλληλος: “να δυναμώσω τις σόμπες;” Και γυρνάει και του λέει ένας χιουμοριστικά: “όχι, γιατί έχουμε και πλαστικά και θα λιώσουνε”», περιέγραψε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Αυτό ήταν χοντράδα τώρα, κακοήθεια. Δεν ήταν ανέκδοτο», απάντησε σοκαρισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Με κοίταξε κάπως και κάποιοι από την παρέα γέλασαν, κάποιοι όχι. Εγώ δεν παρεξηγήθηκα αλλά κατάλαβες», κατέληξε στην ιστορία της η Κατερίνα Καινούργιου, προχωρώντας στη θεματολογία της εκπομπής.