Η σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έρχεται το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 20:00 και υπόσχονται πολύ γέλιο.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο Φάνης και η Ζωή θέλουν να πάρουν έπιπλα για το σπίτι, ο Ηλίας πάει στο reunion των παλιών συμμαθητών, ο Μπάμπης πείθει τον Χάρη να μη φύγουν με την Σοφία και ο Μηνάς έρχεται λίγο πιο κοντά στη Ζουζού… Ο Φάνης και η Ζωή ψάχνουν τρόπο για να επιπλώσουν το σπίτι τους και αποφασίζουν να στήσουν στον Κανάτη ένα κόλπο…

Μηνάς και Ζουζού κάνουν ένα μικρό βήμα οικειότητας, ενώ ο Βύρωνας (Κώστας Φραγκολιάς) υποψιάζεται πως η Ζουζού δεν τον θέλει γιατί την ενδιαφέρει ο Βαγγέλης. Ο Μπάμπης μιλάει με τον Χάρη και καταφέρνει να του αλλάξει γνώμη, ώστε να μην φύγουν με την Σοφία στο Μπελοκομίτη. Αλλά τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουν. Η Τούλα προσκαλεί τον Ηλία σε ένα reunion παλιών συμμαθητών, η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) τον τρώει να πάει μήπως βρει και καμμιά δουλειά.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 29 Οκτωβρίου, το αγόρι της Ζωής έρχεται στο σπίτι, ο Μπάμπης βρίσκει μάγια στο σπίτι της Σοφίας, η Τούλα ζητά από τον Ηλία να αναλάβει τα λογιστικά της και ο Βαγγέλης καταλαβαίνει ότι η Ζουζού ενδιαφέρεται για τον Μηνά. Ο Φάνης γνωρίζει το αγόρι της Ζωής, τον Χρήστο (Βασίλης Αθανασόπουλος) και συνειδητοποιεί ότι η Ζωή συμπεριφέρεται περίεργα μπροστά του.

Ο Μπάμπης βρίσκει στο σπίτι της Σοφίας μάγια και είναι σίγουρος πως αυτά φταίνε που ο Χάρης και η Σοφία δεν τα πάνε καλά. Η Ξένια πείθεται και κάνουν τα πάντα για να τα πετάξουν. Μόνο που η Σοφία, τους έχει άλλη εξήγηση περί μαγείας. Η Τούλα έχει πρόβλημα με τον λογιστή της, ζητάει από τον Ηλία να αναλάβει τα λογιστικά της. Ο Βαγγέλης ψαρεύει τη Ζουζού και καταλαβαίνει ότι ενδιαφέρεται για τον Μηνά…