«Η κ. Δούρου έκανε το Μοσχάτο υπόγειο» επαναλάμβανε συνέχεια ο Βασίλης Σπανάκης στον «αέρα» του Mega κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκπομπής για την εκλογική διαδικασία του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η κ. Δούρου του απάντησε πως ο συνομιλητής της ψεύδεται. Οι τόνοι ανέβηκαν όμως πολύ, μέσα σε λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα η Ράνια Τζίμα να βγει εκτός εαυτού και να ζητήσει από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης να κατεβάσει άμεσα την ένταση του.

«Κ. Σπανάκη δεν έχετε τον λόγο! Δεν έχετε τον λόγο, σας τον αφαιρώ εγώ τον λόγο κ. Σπανάκη! γιατί δεν έχετε ευγενική συμπεριφορά απέναντι μας. Διακόπτετε συνεχώς κ. Σπανάκη. Τσακώνεστε χωρίς λόγο» τόνισε ο Γιάννης Πρετεντέρης για να προσθέσει η Ρένα Δούρου τα εξής. «Σας λέει ο κ. Πρετεντέρης ότι δεν είστε ευπρεπής. Μπορώ να σας πω ότι είστε ψεύτης και τυχάρπαστος αλλά δεν θα σεβαστώ ούτε την κα. Τζίμα ούτε τον κ. Πρετεντέρη».

«Κ. Σπανάκη φοβάμαι ότι φωνάζετε αυτήν τη στιγμή για να αποφύγετε να σχολιάστε. Που αλλού να το αποδώσουμε αυτό» υπογράμμισε η κ. Τζίμα και πρόσθεσε: «Αν τα έχετε σχολιάσει όλα γιατί ουρλιάζετε και δεν μιλήσατε;».

«Κατ’ αρχάς αφήστε τώρα το ουρλιάζω σε μένα» έσπευσε να απαντήσει ο Βασίλης Σπανάκης κατεβάζοντας τον τόνο της φωνή του με την Ράνια Τζίμα να απορεί και να αναφέρει: «Μα τώρα αλήθεια λέτε; Θα μας χαμηλώνει ο κόσμος με τα τηλεκοντρόλ κ. Σπανάκη. Τώρα προσπαθούμε όλοι μαζί να καταλάβουμε προς τι αυτές οι συγκεκριμένες αναφορές».