Ο Βασίλης Μπισμπίκης παίζει στον τρίτο κύκλο της πετυχημένης σειράς «Σασμός» και προκάλεσε συζήτηση. Ο Ανδρέας Βρουλάκης, αφού βγήκε από τη φυλακή, επέστρεψε στην Άνω Ποριά ζητώντας εκδίκηση και το ημίγυμνο πλάνο του το βράδυ της Τρίτης 26/9 έβαλε φωτιά στο Τwitter.

Το θέμα συζητήθηκε και από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της στο Happy Day το πρωί της Τρίτης, που δεν μπόρεσαν να μη σχολιάσουν την είσοδο του ηθοποιού στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

«Έχει το στυλ, είναι αρρενωπός ο άνθρωπος, τι να κάνουμε; Επειδή υπάρχουν και διάφορες κόντρες, το να νιώθουμε άνετα με το σώμα μας και να το δείχνουμε στο πλαίσιο της δουλειάς μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε», σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Υποτίθεται ότι στη συγκεκριμένη σκηνή είχε μία ερωτική περίπτυξη με μία γυναίκα και σηκώνεται από το κρεβάτι. Πώς θα ‘ναι; Με το κοστούμι;», παρατήρησε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ξεφεύγει η κουβέντα», παρατήρησε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν είδε ότι τα σχόλια των συνεργατών της πήραν φωτιά.

Ακολουθούν κάποια από τα σχόλια στο Twitter…