Με τον Αύγουστο να έχει φτάσει, οι Έλληνες celebrities έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε διάφορα μέρη τις Ελλάδας. Ανάμεσα σε αυτούς, είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος βάζει φωτιά με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star βρέθηκε σε διάφορα νησιά του Αιγαίου και πέρασε όμορφες στιγμές χαλάρωσες μαζί με τους φίλους του. Ο ίδιος βρέθηκε, έως τώρα, σε Σκύρο, Κουφονήσια, Πάρο αλλά και Κύπρο, και δεν άφησε παραπονεμένους τους 462.000 ακολούθους του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στο τελευταίο του ταξίδι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στην Πάρο, μαζί με τον Φίλιππο Ιωάννου και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Οι τρεις τους πέρασαν όμορφα, με τον Κωνστατίνο Βασάλο να ποζάρει δίπλα στις χαρακτηριστικές βουκαμβίλιες του νησιού.

Προηγουμένως, είχε βρεθεί με τα ίδια άτομα, στα Κουφονήσια, όπου είχαν συναντήσει και την Έλενα Χριστοπούλου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει αποφασίσει τελευταία να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, κάνοντας τα μαλλιά του πλεξουδάκια. Ο ίδιος ανέβασε διάφορες φωτογραφίες με την αλλαγή του, ενώ δεν δίστασε να παρομοιάσει τον εαυτό του με τον Έντγκαρ Ντάβιτς αλλά και τον Κωνσταντίνο Κατακουζινό από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».