Έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης, ο Χαλκ Χόγκαν, ο θρυλικός παλαιστής του WWE αρραβωνιάστηκε με την καλή του Sky Daily κι ετοιμάζονται για γάμο.

Ο 69χρονος Χόγκαν αποφάσισε να κάνει το βήμα την περασμένη εβδομάδα κι έκανε την πρόταση σε εστιατόριο της Τάμπα στην Φλόριντα των ΗΠΑ, στο περιθώριο του γάμου φιλικού ζευγαριού. Η Daily είναι δασκάλα yoga, έχει τρία παιδιά (σ.σ.: ο Hogan δηλώνει ξετρελαμένος και με τα τρία) και η σχέση της με τον Hogan ξεκίνησε στις αρχές του 2022.

Σημειώνεται ότι αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος του Χόγκαν. Ο πρώτος του ήταν με τη Linda Claridge το 1983, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Ο δεύτερος ήταν με τη Jennifer McDaniel, την οποία παντρεύτηκε το 2010. Το διαζύγιό τους βγήκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2022.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Los Angeles Times» αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, λέγοντας πως την είδε για πρώτη φορά όταν μιλούσε σε δεξίωση γάμου άλλου ζευγαριού και του έκανε εντύπωση. Αναφερόμενος στην πρόταση γάμου που της έκανε, τόνισε: «Ζήτησα από την Sky να με παντρευτεί κι εκείνη είναι αρκετά τρελή και είπε “ναι”, αδερφέ».

Μάλιστα, ο Χόγκαν σε άλλη συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο TMZ τόνισε πως ήταν αγχωμένος και αμφέβαλλε μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν της κάνει την πρόταση, φοβούμενος μήπως και τον απορρίψει.

Έκοψε το ποτό για να βελτιώσει τη σχέση τους

Πρόσφατα, σε άλλη δημόσια εμφάνισή του, ο Χόγκαν αποκάλυψε τις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του προκειμένου να βελτιώσει τη σχέση του με την Sky Daily. Τόνισε πως μια από αυτές ήταν να κόψει εντελώς το ποτό, που στο παρελθόν του προξένησε σημαντικά προβλήματα.