Μετά από την παραδοσιακή του επίσκεψη στην Ιταλία όπου κάνει διακοπές κάθε καλοκαίρι με άλλους διάσημους φίλους του όπως Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Μάτζικ Τζόνσον βρίσκεται στην Ελλάδα.

Μαζί με την οικογένειά του – τη σύζυγό του Κούκι, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους – ο θρύλος του μπάσκετ και των Λος Άντζελες Λέικερς αποφάσισε να κάνει… κρουαζιέρα στην Ελλάδα με την πολυτελή θαλαμηγό του.

Ο «magic man» ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter και φωτογραφία με την οικογένειά του και όλοι τους φορούσαν μπλούζες των Ουάσινγκτον Κομάντερς, της ομάδας του NFL, στην οποία πρόσφατα έγινε μέτοχος. «Η οικογένειά μου κι εγώ φοράμε ήδη τις νέες μας μπλούζες των Κομάντερς στο γιότ μας στην Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ακριβότερη αγορά ομάδας στην ιστορία του αθλητισμού

Πριν από μερικές το NFL, η λίγκα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, επισημοποίησε την πώληση των Ουάσινγκτον Κομάντερς από τον Νταν Σνάιντερ σε γκρουπ επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Τζος Χάρις για έξι δισεκατομμύρια δολάρια – ποσό που είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί για την αγορά μιας ομάδας στην ιστορία του αθλητισμού, ξεπερνώντας την πώλησης της Τσέλσι σ’ έναν άλλον συνεταίρο του Μάτζικ Τζόνσον, τον Τοντ Μπόλι (σ.σ. οι δύο τους έχουν μερίδιο στην ομάδα μπέιζμπολ Λος Άντζελες Ντότζερς).

Όσον αφορά στον Χάρις, αυτός έχει στην κατοχή του τους Φιλαντέλφια 76ερς του NBA, τους Νιού Τζέρσεϊ Ντέβιλς του NHL (χόκεϊ επί πάγου), αλλά και ποσοστό στην Κρίσταλ Πάλας της Premier League, μεταξύ άλλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του στον αθλητισμό.