Με τη φωτιά να συνεχίζει να καίει την Μάνδρα, οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους και βλέπουν την περιοχή τους να δέχεται ακόμα ένα βαρύ «χτύπημα». Ανάμεσα στους κατοίκους και η Σάσα Σταμάτη η οποία έχει γεννηθεί και ζει στη Μάνδρα.

Το πρωί της Πέμπτης (20/07), η Σάσα Σταμάτη προχώρησε σε μια καταγγελία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η δημοσιογράφος, είδε ελαφάκια να περιπλανιόνται στα καμένα της Μάνδρας και ενημέρωσε τη φιλοζωική αλλά κανείς δεν πήγε να τα πάρει από εκεί.

«Τα ελαφάκια στην περιοχή της Κιάφας σώθηκαν. Ο φίλος μου Δημήτρης Τσάμος πήρε τη φιλοζωική αλλά κανείς δεν πήγε να τα μαζέψει» έγραψε η Σάσα Σταμάτη στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία από τα ελάφια που περιφέρονται στην καμένη περιοχή της Μάνδρας.

Επίσης, η Σάσα Σταμάτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και τη φωτογραφία του ηλικιωμένου ο οποίος έστρωσε και κοιμήθηκε στα αποκαΐδια του σπιτιού του που άφησε πίσω της η φωτιά. «Όταν χάνεις τα πάντα δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.