Στιγμές τρόμου έζησαν ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του, Λίλιαν, οι οποίοι έβλεπαν τη μεγάλη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά το σπίτι τους και τις φλόγες να βρίσκονται σε επικίνδυνη απόσταση, στην περιοχή του Καλαμακίου, χθες Δευτέρα 17 Ιουλίου.

Το ζευγάρι είχε ετοιμάσει τα πράγματά του, για να απομακρυνθούν από την οικία τους καθώς ο γνωστός ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, και ήταν σε εγρήγορση για πολλές ώρες. Ήταν έτοιμοι να εκκενώσουν το σπίτι τους, έπειτα από το προειδοποιητικό μήνυμα που έστειλε η Πολιτική Προστασία.

«Έχουμε ετοιμάσει τα πράγματά μας και ο Θεός να βάλει το χέρι του» είπε η Λίλιαν Φωκά, που μίλησε στην εφημερίδα «Espresso». «Από το μπαλκόνι βλέπουμε πυκνούς καπνούς. Περιμένουμε το σήμα από την Αστυνομία ώστε να πάρουμε το ασθενοφόρο και να μας μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο Σπύρος πλέον δεν μπορεί να μετακινηθεί με κανένα άλλο μέσο» αποκάλυψε η σύζυγος του Σπύρου Φωκά.

«Τη νύχτα προβλέπεται εγώ να τη βγάλω στην πολυθρόνα για παν ενδεχόμενο κινδύνου και, όταν δούμε τα σκούρα, να ειδοποιήσουμε τους ανθρώπους του νοσοκομείου να έρθουν να μας πάρουν. Δυστυχώς, η κατάσταση εδώ είναι αποπνικτική» δήλωσε η Λίλιαν Φωκά, ενώ εξομολογήθηκε ότι κατέφυγε αρκετές στιγμές σε προσευχές. «Αν γίνει κανένα κακό και καεί και αυτό, θα είμαστε επί ξύλου κρεμάμενοι» είπε κλείνοντας η Λίλιαν Φωκά.

Νωρίτερα σε ανάρτησή της στον προσωπιπκό της λογαριασμό στο facebook είχε γράψει: «Παναγία μου, βοήθησέ μας!».

Παναγία μου..Βοήθησε μας

Posted by Λιλιαν Φωκα on Monday, July 17, 2023