Στη Μύκονο βρέθηκε η εντυπωσιακή Μπρούνα Μπιανκάρντι, σύντροφος του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το σέξι μαγιό της και την εντυπωσιακή της σιλουέτα, παρά το γεγονός πως βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η Μπιανκάρντι είναι μια από τις διασημότερες influencers στη Βραζιλία και έχει φτάσει ήδη τους 5 εκατ. followers. Ωστόσο, βρέθηκε στα φώτα της επικαιρότητας για τους λάθος λόγους καθώς προ ημερών έγινε γνωστό πως ο σύντροφός της την απάτησε, ωστόσο εν γνώση της!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παίκτης της Παρί είναι ελεύθερος να φλερτάρει και ακόμη και να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες. Η influencer έχει θεσπίσει τρεις κανόνες για την αποδοχή αυτού του τύπου περιπτώσεων.

Ποιοι είναι οι τρεις κανόνες; «Πρέπει να είναι διακριτικός, να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να μην τις φιλάει στο στόμα», γράφουν στη Βραζιλία.

Παρόλα αυτά, η Μπιανκάρντι δεν έχασε την όρεξή της για διακοπές ενώ την ίδια ώρα τα σενάρια για το μέλλον του Βραζιλιάνου άσου στο Παρίσι ολοένα και πληθαίνουν…

Δείτε τις φωτογραφίες: