Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Ο ίδιος δεν σταματά να μιλά για τον νέο του έρωτα, την τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα, την οποία φαίνεται πως του αρέσει να την καλομαθαίνει.

Από όσα είναι γνωστά, το ζευγάρι να είναι λίγο καιρό μαζί, και ο έρωτάς τους φουντώνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ. Μετά την δήλωση του Έλληνα τενίστα, πως «είναι ερωτευμένος με το μυαλό της», σήμερα ο ίδιος εκδήλωση τον έρωτά του για την Μπαντόσα με έναν ακόμα πιο γλυκό τρόπο.

Σε ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα Μπαντόσα είναι αγκαλιά με ένα κατακόκκινο μπουκέτο από τριαντάφυλλα, τα οποία προέρχονται από τον αγαπημένο της, Στέφανο Τσιτσιπά. Στο story, η Πάολα έχει γράψει «είμαι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο», ενώ έχει βάλει ένα αυτοκόλλητο που γράφει «σε αγαπώ». Το μπουκέτο συνοδευόταν από ένα γράμμα.

Αυτή τη στιγμή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Χάλε της Γερμανίας για το τουρνουά, στο οποίο αναμετράται αυτή τη στιγμή με τον Νίκολας Τζάρι, με σκοπό να προκριθεί στα προημιτελικά.