Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να βρίσκεται στο Χάλε για το τουρνουά τένις και να ξεπέρασε και το εμπόδιο του Γρεγκουάρ Μπαρέρ με 2-1 σετ, ωστόσο, ο έρωτάς του με την Πάουλα Μπαντόσα, βρίσκεται στο επίκεντρο της παρουσίας του στη γερμανική πρωτεύουσα.

Ώρες πριν από το ματς με τον Μπαρέρ, δημοσιεύθηκε από το Eurosport μια συνέντευξή του όπου ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα και δεν έκρυψε το πόσο πολύ ερωτευμένος είναι με την Ισπανίδα τενίστρια είναι και πόσο ευτυχισμένος νιώθει.

«Είμαι ευτυχισμένος. Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι για κάποια, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος που συνέβη σε αυτή τη φάση της ζωής μου και που η Πάουλα αποτελεί κομμάτι της. Είναι κάποια που με καταλαβαίνει απόλυτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωταθλητής ο οποίος βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας αυτή την περίοδο καθώς προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στο χορτάρι ώστε να πάει στο Wimbledon στις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να επιχειρήσει να διεκδικήσει το πρώτο Grand Slam της καριέρας του.

«Προφανώς και υπάρχει έλξη, όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Υπάρχει μια ψυχική σύνδεση που με κάνει να είμαι ερωτευμένος με το μυαλό της. Και αυτό, πιστέψτε με, είναι κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια», πρόσθεσε για την σχέση του με την Πάουλα Μπαδόσα.