Στον οίκο Dior φέρεται να στρέφεται η Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να βγάλει χρήματα, γιατί πλέον ο κόσμος έχει κουραστεί από το δράμα που έζησε στη βρετανική βασιλική οικογένεια, με αποτέλεσμα να βλέπει τη μία συμφωνία να ακυρώνεται μετά την άλλη.

Σύμφωνα με τη nypost.com, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η διακοπή συνεργασίας με το Spotify και το γεγονός ότι θα πάρει λιγότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια που είχαν συμφωνηθεί, επειδή η εκπομπή της δεν έκανε τα νούμερα που ζητούσε η εταιρεία.

Επίσης, φέρεται να κράτησε αποστάσεις από το βιβλίο του συζύγου της, που αποκάλυψε λεπτομέρειες από το Παλάτι, ώστε να κλείσει νέες συμφωνίες, που δεν θα αφορούν όσα έζησε μέσα στη βρετανική οικογένεια.

Το αμερικανικό δημοσίευμα λοιπόν, αναφέρει ότι κυκλοφορούν φήμες για συνεργασία με τον οίκο Dior, με στόχο όχι μόνο να συντηρήσει την οικογένεια της, αλλά και να αυξήσει την περιουσία της.

Οι φήμες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να επιτευχθεί η συμφωνία, αφού οι δύο πλευρές έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Μάλιστα, ο οίκος Dior είχε ντύσει δωρεάν τον πρίγκιπα Χάρι για τη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου.