Η Άντα Πανά η οποία συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο «Cash or Trash» του Star Channel το οποίο παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιραράκη, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open το πρωί της Τετάρτης (14/06). Η ιδιοκτήτρια παλαιοπωλείου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γάμο, την απόκτηση του παιδιού της αλλά και τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Αρχικά, η Άντα Πανά εξομολογήθηκε πως «έχω παλέψει με πολλούς δαίμονες και τους περισσότερους τους έχω κερδίσει. Είχα μπλέξει με διάφορες ουσίες τις οποίες κατάφερα με μεγάλο αγώνα και σταμάτησα. Έμπλεξα από τα 16 ως τα 24 μου. Μετά αποφάσισα ότι θα αλλάξω όλη την ζωή, θα σταματήσω την αλητεία, τις γυναίκες και τις ουσίες. Είχα σχέσεις από πάντα με γυναίκες και μετά αποφάσισα και βρήκα τον ίδιο δρόμο, ας πούμε, τότε και ερωτεύτηκα τον πρώην άνδρα μου και έκανα παιδί. Προχωρήσαμε έτσι, ας πούμε, μια πιο φυσιολογική ζωή».

«Μέσα στα επτά χρόνια που έμεινα όμως παντρεμένη, αποφάσισα ότι εγώ στη ζωή μου δεν ξανά θέλω τα ναρκωτικά, δηλαδή τέλος το κομμάτι αυτό, αλλά όλη η υπόλοιπη αλητεία και τα υπόλοιπα πράγματα τα θέλω. Και όχι μόνο τα θέλω, τα έχω ανάγκη» σημείωσε στην συνέχεια η ιδιοκτήτρια παλαιοπωλείου.

Στην συνέχεια η Άντα Πανά αναφέρθηκε στην επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό της λέγοντας: «Μετά λοιπόν χωρίζω και μου ξαναγύρισαν οι παλιές μου προτιμήσεις ανθρώπων. Τις είχα συζητήσει και με τον άνδρα μου και με το παιδί μου που, τότε, δεν ήταν και έτσι απλά τα πράγματα., Δηλαδή με την τότε κοπέλα μου, η οποία τυχαία είναι και τωρινή μου, πηγαίναμε μαζί το παιδί στο σχολείο και ήταν λίγο κάπως όλο αυτό. Χωρίσαμε για 18 χρόνια και την συνάντησα τυχαία πριν από τέσσερις μήνες και είμαστε και πάλι μαζί, love story».