Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Νίνο, ο οποίος μετά από τόσα χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά πλατό, αποφάσισε να μιλήσει για τη ζωή του. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται για τη σχέση του με τη Ζόζεφιν αλλά και για το πώς είναι η ψυχολογία του τον τελευταίο καιρό.

Ο Νίνο παρευρέθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου μίλησε για όλα. Αρχικά, ο παρουσιαστής ρώτησε τον Νίνο για τον λόγο που κυκλοφορεί συνέχεια με γυαλιά ηλίου, με τον τραγουδιστή να απαντά πως «δε βλέπω καλά χωρίς τα γυαλιά και κάνω μορφασμούς. Έχω κάνει εγχείρηση για τη μυωπία αλλά ξαναγύρισε. Είναι υπερμετροπικός αστιγματισμός».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και είπε πως «έχω cluster headache, το έχω από παιδάκι και έχω μάθει να ζω με αυτό. Δεν με ενοχλεί πια. Δεν είναι απλός πονοκέφαλος, είναι ένας πόνος μέχρι τη μέση. Λένε ότι μετά τα 45 αποχωρεί. Έχω ψαχτεί αλλά δεν υπάρχει κάποια γιατρειά για αυτό. Παλαιότερα με επηρέαζε ψυχολογικά, πλέον όχι»

«Έχω κάνει 1-2 κουβέντες με ψυχολόγο, γιατί μου είπαν οι άλλοι να πάω. Έχει σημασία το σύστημα της σκέψης σου να είναι καθαρό, ρεαλιστικό, με ποιους ανθρώπους συναναστρέφεσαι», παραδέχτηκε παρακάτω ο τραγουδιστής.

«Με τα παιδιά μου έχω καθημερινή επαφή και με τη μητέρα τους έχουμε άριστη σχέση. Τους κάνω όλα τα χατίρια αλλά με ένα όριο», είπε για τα παιδιά του, ηλικίας 10 και 9 ετών.

Όσον αφορά στη σχέση του με τη Ζόζεφιν και τα όσα ακούγονται τελευταία, ο Νίνο απάντησε πως «δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν ισχύει, δεν συγκατοικούμε. Διάβασα ότι έχω πάρει διακοσμητή και ότι είναι δίπλα στη θάλασσα. Τίποτα από τα τρία ισχύουν. Γενικότερα δεν συγκατοικώ, το σκέφτηκε κάποιος και το έγραψε. Είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή ο γάμος δεν είναι στο μυαλό μου».