Στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, στον κύκλο των μηνύσεων στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και τους τρεις πρώην συνεργάτες του, Δώρα Χρυσικού, Νίκο Ψαρρά και Ζέτα Δούκα μπαίνει και η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Όπως αναφέρθηκε η Φωτεινή Μπαξεβάνη φέρεται να είχε λάβει μήνυση από τη Δώρα Χρυσικού για ψευδή κατάθεση στο ΣΕΗ το 2020. Τώρα ήρθε η σειρά της Φωτεινής Μπαξεβάνη να προχωρήσει σε μήνυση κατά της Δώρας Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αιτία των δυο μηνύσεων αποτελούν όλα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2020, όταν ο Γιώργος Κιμούλης και η Φωτεινή Μπαξεβάνη επισκέφθηκαν την Ιθάκη ως συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό έργο «Το Παγκάκι» και εκεί τους συνάντησε η Δώρα Χρυσικού.

Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για το φόβο της να συναντήσει τον ηθοποιό όταν βρέθηκαν στο ίδιο νησί, στην Ιθάκη μετά από χρόνια.

Στην συνέχεια, η Φωτεινή Μπαξεβάνη κατέθεσε τη δική της οπτική για τη διάθεση της Δώρας Χρυσικού προς τον Γιώργο Κιμούλη ενώ φέρεται να χαρακτήρισε την συμπεριφορά της «φιλικότατη» και να τον αποκάλεσε «Γιωργάκο μου».

«Η Δώρα Χρυσικού αναφέρει ψευδέστατα ότι ουδέποτε προσήλθε στο δείπνο μετά το τέλος της παράστασης. Στο δείπνο αυτό η ίδια προσήλθε έκατσε για περίπου 20 λεπτά, αλλά δεν έφαγε γιατί είπε ότι υπέφερε από ηλίαση» φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε η δικηγόρος της Φωτεινής Μπαξεβάνη, Βάσια Καπερνάρου, αναλύοντας τις θέσεις της πελάτισσάς της, ενώ η Δώρα Χρυσικού από την πλευρά της αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, εωσότου υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.