Για τη ζωή της αλλά και την καριέρα της μίλησε η δημοσιογράφος και πολιτικός Φωτεινή Πιπιλή σε τηλεοπτική της συνέντευξη την Τρίτη (6/6). Όπως είπε δεν ήταν αυτή θα έδειχνε μπούστο και πόδια στην τηλεόραση. «Τα διέθετα αλλά χρησιμοποίησα το μυαλό μου» σημείωσε.

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» η Φωτεινή Πιπιλή επεσήμανε: «Λέω τα πράγματα με το όνομά τους, είχα πάντα ελευθερία στη σκέψη μου. Παλαιότερα ψηφίζαμε τον ”καλύτερο του χωριού”, τώρα είναι ”μπάτε σκύλοι αλέστε”».

«Απολαμβάνω τον ”βόθρο” του Twitter. Τους στέλνω αδιάβαστους, τους ”γλεντάω” κανονικά. Μπήκα στο στόχαστρο του Κασιδιάρη άλλα το χειρίστηκα, όπως μπορεί να το χειριστεί η Φωτεινή Πιπιλή. Δεν μασάω και επιβιώνω όπως βλέπετε», ανέφερε και μίλησε για την τηλεόραση και το πώς έζησε τις «χρυσές» εποχές της.

«Ήμουν ”γατόνι” ρεπόρτερ»

«Έφυγα από την τηλεόραση, όταν κατάλαβα ότι δεν με ήθελε η εποχή μου. Δεν ήμουν αυτή που θα έδειχνε μπούστο και πόδια, τα διέθετα αλλά εγώ χρησιμοποίησα το μυαλό μου. Είμαι ευτυχής γιατί άφησα ”στίγμα” στην τηλεόραση. Η ελληνική τηλεόραση δεν είναι ποτέ βαρετή. Νιώθω τρυφερότητα για τον Γιώργο Παπαδάκη, ζήσαμε τα ίδια τηλεοπτικά νιάτα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Δεν προλαβαίνω να δω πρωινές εκπομπές, μόνο δελτία ειδήσεων. Είμαι υπερήφανη για τα ελληνικά μου, γι’ αυτά με λάτρεψαν η Ελένη Βλάχου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ήμουν ”γατόνι” ρεπόρτερ. Συνάντησα τη Τζάκι Κένεντι στην κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση, πήγα ντυμένη υπηρέτρια της οικογένειας» συμπλήρωσε.

Για την προσωπική της ζωή είπε: «Προφυλάσσω την προσωπική ζωή μου, γι’ αυτό έχω γλιτώσει τα χειρότερα. Οι χειρότερες στην αρνητική κριτική στα social media είναι οι γυναίκες και μάλιστα εναντίον γυναικών. Δεν θα έπαιρνα ξανά μέρος σε σόου, μία φορά γίνονται αυτά».