Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν στα social media ύστερα από το ξέσπασμα που είχε η Ζέτα Μακρυπούλια κατά γνωστής αεροπορικής εταιρείας, επειδή δεν κατάφερε να μπει στην πτήση για Σάμο.

Στο Twitter υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις τόσο κατά της Ζέτας Μακρυπούλια όσο και υπέρ της και φυσικά αρκετά αστεία σχόλια και memes! Με μια διάθεση αυτοσαρκασμού η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός ανέβασε μία από τις αστείες αντιδράσεις στα Instagram Stories της.

Θυμίζουμε πως η  Ζέτα Μακρυπούλια το πρωί της Κυριακής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε στο αεροδρόμιο όταν «έχασε» την πτήση της στο αεροδρόμιο, μιλώντας για συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία που δεν την ειδοποίησε ώστε να ανέβει έγκαιρα στο αεροπλάνο.

Οι δηλώσεις της είχαν γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο Twitter, με τους χρήστες να παίρνουν θέση και να ασκούν σκληρή κριτική στην ηθοποιό και παρουσιάστρια. Τα σχόλια στο Twitter επαινούν τη αεροπορική εταιρεία που δεν καθυστέρησε την πτήση.