Μια TikToker συγκίνησε το διαδίκτυο, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο με την υπερήλικη γιαγιά της, στην οποία μαθαίνει λέξεις – αργκό της Αμερικάνικης γλώσσας. Διαβάζοντας, όμως, τη λεζάντα στο βίντεο, οι χρήστες στο TikTok γρήγορα καταλαβαίνουν πως δεν πρόκειται απλώς για ένα «μάθημα», αλλά για τη βιντεοσκόπηση των τελευταίων στιγμών μεταξύ γιαγιάς και εγγονής.

Το μοντέλο, μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok @alitatecutler, μίλησε για τη γιαγιά της. «Το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος και οι φόροι. Τόση αγάπη σε όσους ήρθαν και έφυγαν πριν από εμάς» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. Όμως, όσα έχει γράψει πάνω στο βίντεο, προκαλούν συγκίνηση.

«Η γιαγιά μου μπήκε στο τελευταίο κεφάλαιο της ζωής της. Μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο σε τελικό στάδιο, επέλεξε να προβεί σε ευθανασία στον Καναδά», γράφει αρχικά η εγγονή, ενώ παίζει παιχνίδι με τη γιαγιά της, όπου τη ρωτά τι σημαίνουν λέξεις, όπως «fam» και «glow up».

«Κανείς δεν φεύγει από αυτή τη ζωή ζωντανός και ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσεις τη ζωή, είναι να έχεις το νου σου στον θάνατο» ανέφερε η ίδια παρακάτω. Στα σχόλια, οι χρήστες που είδαν αυτό το βίντεο της έγραψαν «τι ωραίες αναμνήσεις που φτιάχνετε!», «υπέροχη στιγμή. Τιμάς την επιλογή της και είναι ωραίο που την αγαπάς κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού».

@alitatecutler

Only thing that is certain is death and taxes. So much love to those who have come and gone before us. #finalfarewell #euthanasia #deathandtaxes #ondying

♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) – Fearless Motivation Instrumentals

Σε ένα άλλο βίντεο με τη γιαγιά της, η TikToker αναφέρει πως «η γιαγιά μου θα κάνει ευθανασία, οπότε είναι η τελευταία μου ευκαιρία να τη βγάλω έξω για φαγητό». Στο κλιπάκι, οι δυο γυναίκες φαίνονται όμορφες και περιποιημένες, έτοιμες να απολαύσουν μια από τις τελευταίες τους εξόδους.

@alitatecutler

I have so many emotions right now but all im focused on is making this the most memorable week for her #euthanasia #ondying #lastsupper #finalfarewell #grandma

♬ multiverse – Maya Manuela

Η γιαγιά της Alita, ακόμα και αν βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ζωής της, αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις που τις έκαναν οι χρήστες στο TikTok, σχετικά με την ευθανασία. «Είναι σαν το φως στο τέλος του τούνελ. Όταν το αποφασίζεις, σου δίνουν χρόνο να το σκεφτείς και σε ρωτούν συνέχεια αν άλλαξες γνώμη», είπε στην αρχή του βίντεο. Στη συνέχεια, η ίδια περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο θα της γίνει η ευθανασία.

@alitatecutler

Someone in my comments asked me what her advice would be for a life well lived. This is what she said 🥹 #euthanasia #finalfarewell #ondying

♬ multiverse – Maya Manuela

Στην ερώτηση της εγγονής της στο εάν έχει άγχος και στο πώς νιώθει που θα κάνει ευθανασία, η γλυκύτατη γιαγιά απαντά «ανυπομονώ. Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι, απλώς θα γίνει. Πάντα έπαιρνα εγώ τις αποφάσεις για τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι ο άντρας μου είναι εκεί και λέει “καιρός ήταν” και θα του πω “γεια σου, Άριν, είμαι εδώ“».