Η Γιάννα Νταρίλη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη αλλά και για την επαγγελματική της ζωή.

Αρχικά, η ίδια αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε να βγαίνει στην τηλεόραση. «Ήμουν στον Κάλαμο και έκανα μπάνιο. Εκεί, έκανε γυρίσματα ο Βασίλης Τσιβιλίκας και μου πρότεινε να μπω στην εκπομπή του που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 και έτσι ξεκίνησα. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να πάω στην τηλεόραση. Ήμουν ντροπαλή, δεν είχα τη φιλοδοξία».

Η Γιάννα Νταρίλη είπε πως «ξεκίνησα τον “Πρωινό Καφέ” με την Πόπη Χατζηδημητρίου. Μετά με την πανέμορφη, διάσημη, μοναδική Ελένη Μενεγάκη. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο και ήταν σαν φως. Στον “Πρωινό Καφέ” περνούσαμε υπέροχα, ήμασταν οικογένεια. Υποστήριζε ο ένας τον άλλο. Ήμουν 23 χρονών και δεν ήξερα πως να διαχειριστώ τη δημοσιότητα, είχα έρθει μόλις από Αμερική. Μου μιλούσαν σαν να με ξέρουν».

«Μου ήρθε μία πρόταση να ασχοληθώ με το κανάλι της ομογένειας της Νέας Υόρκης, είναι δικό μας. Όταν κάνεις όνειρα ο Θεός γελάει, για κάποιο λόγο η καριέρα προηγείται και δεν έτυχε να κάνω παιδιά», είπε για την τωρινή της κατάσταση.

Για το πώς περνάει τη ζωή της ζώντας μεταξύ Ελλάδας και Νέας Υόρκης, η ίδια είπε πως «περνάω πάρα πολύ ωραία στην Ελλάδα. Η Νέα Υόρκη δεν είναι όπως ήταν, έχουμε προβλήματα εγκληματικότητας και φοβάμαι όταν περπατάω στους δρόμους».