Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριέττη παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Γιατζόγλου η οποία σημείωσε πως αποδέχεται τον όρο «σύμβολο του σεξ» ενώ εξήγησε με ποιον όρο θα επέστρεφε στο τηλεοπτικό τοπίο. «Η 12χρονη εγγονή μου με φωνάζει “Μάλα”. Μου μοιάζει πάρα πολύ, είναι η καλύτερη εκδοχή μου», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Θα επέστρεφε στην τηλεόραση; «Δεν θα επέστρεφα στην τηλεόραση εάν δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Έχω την πολυτέλεια να λέω όχι. Βαριέμαι με τα προγράμματα της τηλεόρασης πολύ», τόνισε και αποκάλυψε πως δεν θα έκανε τρίτο γάμο.

«Η καλύτερη εκδίκηση για κάποιον είναι το delete και να τον ξεχνάς. Αν ήθελα να έχω επαφές με τους πρώην μου θα ήταν νυν. Σχεδόν ποτέ δεν παντρεύεσαι τον μεγάλο σου έρωτα. Άλλη γυναίκα ερωτεύονται και άλλη παντρεύονται», είπε και συμπλήρωσε πως αποδέχεται τον όρο «σύμβολο του σεξ» και τον θεωρεί κομπλιμέντο.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου τόνισε πως το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε έναν άνδρα είναι τα μάτια του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπάρξει άπιστη. «Τα πιο πολλά που έχουν γραφτεί για εμένα είναι μόνο ψέματα», δήλωσε.