Όποιος είδε τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023 το περασμένο Σάββατο, είδε και τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βαθμών που έδωσαν και οι επιτροπές των εκάστοτε χωρών, αλλά και εκείνων του κοινού. Από τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών που εκπροσώπησαν τις χώρες, άλλοι φάνηκαν ευχαριστημένοι, ενώ άλλοι δεν μπορούσαν με τίποτα να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους.

Μια από τις καλλιτέχνιδες, η οποία δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη από τη βαθμολογία που εξέλαβε από το κοινό της Eurovision ήταν και η εκπρόσωπος της Γαλλίας, η La Zarra. Τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τους παρουσιαστές του διαγωνισμού πως η La Zarra έλαβε λίγους βαθμούς από το κοινό όλων των χωρών, η κάμερα έδειχνε την καλλιτέχνιδα. Εκείνη, ξέροντας πως φαίνεται στους δέκτες, έκανε μια απρεπής χειρονομία.

Το βίντεο από το Σάββατο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με κάποιους να επευφημούν την κίνησή της, ενώ σε κάποιους άλλους δεν άρεσε. Η ίδια, ωστόσο, έδωσε τη δική της επεξηγηματική απάντηση για την άσεμνη χειρονομία της, με ένα story της στο Instagram.

Στο story της, η La Zarra έγραψε:

«Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη στήριξή σας! Είμαι περήφανη που εκπροσώπησα την Γαλλία και όλους τους γαλλόφωνους! Ευχαριστώ την Ευρώπη και τους φανς όλου του κόσμου. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτήν την εξαιρετική και μοναδική εμπειρία!

Θα ήθελα, επίσης, να σας διευκρινίσω πως η χειρονομία που έκανα μέσα στο green room και που όλοι διαδίδουν στα μέσα δικτύωσης δεν είναι σε καμία περίπτωση χειρονομία περιφρόνησης ή προσβολής. Και σε καμία περίπτωση μεσαίο δάχτυλο. Είναι μια χειρονομία απογοήτευσης από πλευράς μου, που σημαίνει “whatever” και θα μπορούσαμε να τη μεταφράσουμε ως “ό,τι έγινε, έγινε”. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Καμία πρόθεση να σοκάρω ή να προκαλέσω. Με συγχωρείτε αν παρεξηγήθηκε.

Ευχαριστώ και πάλι για όλα. Συγχαρητήρια στη Σουηδία και τη Loreen. Μπράβο σε όλους τους τόσο ταλαντούχους καλλιτέχνες που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Ανυπομονώ να σας ξανασυναντήσω πολύ σύντομα για νέες περιπέτειες στην Γαλλία και αλλού. Σας αγαπώ όλους, La Zarra»