Ο Ζεράρ Πικέ πρόσφατα βρέθηκε στο Μαϊαμι των ΗΠΑ για πρώτη φορά αφότου μετακόμισε εκεί η πρώην σύντροφός του Σακίρα με τα παιδιά τους Σάσα και Μίλαν και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται δημοσιογράφος του τοπικού τηλεοπτικού δικτύου Telemundo, ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα ενεπλάκη σε καβγά με τον αδερφό της ποπ σταρ.

Ο Καταλανός επιχειρηματίας διέμεινε σε ξενοδοχείο πολυτελείας και τα τηλεοπτικά δίκτυα και οι paparazzi τον εντόπισαν να περνάει ορισμένες στιγμές στην πισίνα και να παίζει με τα παιδιά του, ενώ όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ σκέφτεται να αγοράσει σπίτι στη Φλόριντα ώστε να μένει εκεί όποτε επισκέπτεται τα παιδιά του. Επιπλέον, ο Πικέ φωτογραφήθηκε σε μια από τις διασημότερες πιτσαρίες του Μαϊάμι, η οποία τυχαίνει να θεωρείται κι ένας… ναός του ποδοσφαίρου στην πόλη.

Ωστόσο, δεν κύλησαν όλα ήρεμα στην πρώτη του επίσκεψη στη Φλόριντα. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Βερόνικα Μπάστος του Telemundo, ο Πικέ ενεπλάκη σε καβγά με τον αδερφό της Σακίρα, Τονίνο Μεμπάρακ. Όπως ανέφερε όλα άρχισαν όταν ο Πικέ λογομάχησε με την Σακίρα στη συνάντησή τους.

«Κατά πως φαίνεται η κατάσταση ξέφυγε και ο Τονίνο, ο αδερφός της Σακίρα κινήθηκε βίαια εναντίον του για να υπερασπιστεί την αδερφή του. Σύμφωνα με τις φήμες χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να τους χωρίσει και να μπει τέλος στο επεισόδιο. Πρέπει να σημειώσουμε, όμως, πως δεν υπάρχει επίσημη αστυνομική αναφορά για το περιστατικό και καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο επεισόδιο», τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.