Ο ράπερ Drake είναι γνωστός λάτρης των σπορ, αλλά και του στοιχηματισμού σε διάφορα αθλητικά γεγονότα. Πολύ συχνά, δε, γίνονται γνωστές οι επιτυχίες του και οι αποτυχίες με τον ίδιο να δείχνει κιόλας αρκετές φορές τι παίζει και τα ποσά που ποντάρει.

Ο Drake, λοιπόν, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror» έβγαλε 2,5 εκατομμύρια ευρώ επειδή έπαιξε δύο στοιχήματα στη νίκη του Ίσραελ Αντεσάνι επί του Άλεξ Περέιρα στο UFC 287 που έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο.

Ο Αντεσάνια ανέκτησε τον τίτλο του από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος τον είχε νικήσει τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε ο Drake είχε και πάλι ποντάρει υπέρ του Αντεσάνια, αλλά η ήττα του τού κόστισε περί τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Αυτή τη φορά, ο «Drizzy» πήγε… ταμείο. Πόνταρε σχεδόν 700.000 ευρώ συνολικά στη νίκη του Νιγηριανού μαχητή, αλλά και στην επικράτησή του με νοκ άουτ και πήρε 2,5 εκατομμύρια.

Μετά το τέλος, ο Αντεσάνια ρωτήθηκε για τα στοιχήματα του Drake υπέρ του και απάντησε: «Ζήτω σε όλους όσοι πόνταραν πάνω μου, γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτό που κάνω και ρισκάρω την υγεία μου. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που μπορείς να παίξεις. Οπότε μην ανησυχείτε θα βγάλουμε κι άλλα λεφτά».

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο στοίχημα που έπαιξε ο Drake. Επίσης στο πλαίσιο του UFC 287 πόνταρε υπέρ του Χόρχε Μασβιδάλ στο ματς με τον Βραζιλιάνο Ζίλμπερτ Μπερνς, αλλά ο… εκλεκτός του αποσύρθηκε αφού ο Μπερνς ήταν ξεκάθαρα ανώτερος. Ο ράπερ έβαλε 500.000 ευρώ στη νίκη του Μασβιδάλ, αλλά ο «Ντουρίνιο» τον έστειλε… κουβά.