Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα έφυγε οριστικά από τη Βαρκελώνη και μετακόμισε στο Μαϊάμι. Τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν πως ο πατέρας του πρώην συζύγου της Ζεράρ Πικέ φέρεται να της έκανε έξωση από το σπίτι της στη Βαρκελώνη.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι η 46χρονη τραγουδίστρια έλαβε μια επιστολή που έλεγε στην ίδια και στους γονείς της να εγκαταλείψουν το πρώην οικογενειακό σπίτι του πρώην ζευγαριού, αφότου έβγαλε στην κυκλοφορία το νέο τραγούδι της, που στόχευε τον Pique και τη νέα του κοπέλα.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα, είναι αυτό όπου είχε ακουστεί παλιότερα πως η Σακίρα είχε στήσει ένα σκιάχτρο – μάγισσα στο μπαλκόνι της να κοιτά προς το σπίτι της πεθεράς της, η οποία μένει δίπλα.

Η Σακίρα δεν έκανε καμία αναφορά στην εντολή έξωσης στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram, αφού απεικονίστηκε να εγκαταλείπει την καταλανική πρωτεύουσα με τα δύο παιδιά της για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη Φλόριντα.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι στις 13 Μαρτίου η Σακίρα ενημερώθηκε ότι έπρεπε να εγκαταλείψει την έπαυλή της, όπου συνέχισε να ζει μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ, μέχρι τις 30 Απριλίου – ή να πληρώσει αποζημίωση. Ωστόσο, σύμφωνα με την dailymail, δεν έχει διευκρινιστεί πόση “αποζημίωση” θα έπρεπε να καταβάλει η Σακίρα, στο πλαίσιο της συμφωνίας όταν άλλαξε η ιδιοκτησία του ακινήτου τον περασμένο Σεπτέμβριο, αν δεν είχε αποχωρήσει μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Επιπλέον, ανέφεραν ότι η Shakira είχε λάβει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα υπογεγραμμένο από τον πατέρα του πρώην συντρόφου της, Joan Pique.

Η Σακίρα αποχαιρέτησε ήδη τη Βαρκελώνη

Με μια δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σακίρα αποχαιρέτησε τη Βαρκελώνη, την πόλη που πέρασε τα χρόνια της ζωής της που παρέμεινε παντρεμένη με τον Ζεράρ Πικέ.

Η ίδια, έγραψε στο μήνυμά της πως «εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια σταθερότητα που αναζητούμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου με την οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους».

«Ευχαριστώ όλους εσάς που κάνατε σέρφινγκ σε τόσα πολλά κύματα μαζί μου εκεί στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από την αγάπη. Ευχαριστώ όλους όσους μου έφτιαξαν τη διάθεση, στέγνωσαν τα δάκρυά μου, με ενέπνευσαν και με έκαναν να ωριμάσω. Ευχαριστώ το ισπανικό μου κοινό που με στήριξε πάντα με τη στοργή και την αφοσίωσή του. Για εσάς, μόνο ένα αντίο και όπως είπε ο πατέρας μου τόσες φορές, τα λέμε» κατέληξε η τραγουδίστρια.