Στη χτεσινή φωτογραφία του Βασίλη Καρρά, όπου ο τραγουδιστής παρουσιάζεται φανερά αδυνατισμένος, προέκυψαν πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας του, εφόσον πέρασε μια μεγάλη χρονική περίοδο στο νοσοκομείο. Ο Νίκος Ζωιδάκης, μίλησε σήμερα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου φίλου και κουμπάρου του, Βασίλη Καρρά.

Ο Νίκος Ζωιδάκης, ανέφερε πως ο Βασίλης Καρράς «είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του, είναι στο στούντιο και ετοιμάζει καινούργια τραγούδια. Θα είναι πολύ ανανεωμένος, μην ανησυχεί ο κόσμος. Σας ευχαριστεί όλους».

Σύμφωνα με τον γνωστό ερμηνευτή και μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Νίκος Ζωιδάκης είπε πως «ο Καρράς ετοιμάζει περιοδεία και το καλοκαίρι θα είναι κοντά μας. Ετοιμάζει και κάτι τραγουδάρες που θα μας τρελάνει, όταν τις ακούσετε θα πάθετε σοκ». «Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε, και μόλις γεννήθηκε έκλεισε το εργοστάσιο. Δε βγαίνει άλλος. Είναι ο φίλος, ο αδερφός, δεν έχει γυρίσει την πλάτη σε κανέναν», τόνισε ο Νίκος Ζωιδάκης για τον αγαπημένο του φίλο, Βασίλη Καρρά.

Ο Βασίλης Καρράς ταλαιπωρούνταν με θέματα υγείας από τον Νοέμβριο του 2022, όποτε υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Ο λαϊκός τραγουδιστής εμφανίσθηκε για πρώτη φορά χθες, έχοντας χάσει περίπου 42 κιλά και έτοιμος να ηχογραφήσει νέα τραγούδια.