Αν δείτε έναν άντρα να φορά μαύρη βέρα, τότε μπορεί να κοιμάται με πολλές γυναίκες… Ένα ζευγάρι που έχει επιλέξει να κάνει μια πιο «πικάντικη» ζωή αποκαλύπτει τα διακριτικά σημάδια που δείχνουν πώς τα ζευγάρια επιλέγουν το lifestyle τους – ο οποίος ισχυρίζονται ότι είναι πολύ πιο συνηθισμένος από όσο νομίζουμε.

Η 30χρονη Liv και ο σύζυγός της, 31 ετών Gage, «άνοιξαν» τον γάμο τους πριν από πέντε χρόνια και έχουν γίνει ειδικοί στο να εντοπίζουν άλλα ζευγάρια που θέλουν να ενωθούν μαζί τους. Το kinky ζευγάρι λέει ότι ένα μυστικό είναι το… άτακτο κόσμημα. «Το ένα σημάδι είναι μια μαύρη βέρα στο δεξί σου χέρι», δήλωσε ο Gage σε συνέντευξή του στη Sun, χωρίς να αποκαλύψει αν φοράει ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, η Liv αναφέρθηκε στο pampas grass, ένα είδος ανθοφόρου φυτού, που αρκετοί υποστηρίζουν ότι μαρτυρά τις προθέσεις για ανοιχτή σχέση. Ωστόσο, όπως είπε η γυναίκα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ένα άτομο επειδή του αρέσει αυτό το φυτό συμμετέχει σε αυτόν τον τρόπο ζωής, δηλώνοντας: «Απλώς μεγαλώνει οπουδήποτε και είναι τόσο ωραίο». Οι ανανάδες έχουν πλέον αντικαταστήσει το pampas ως το πιο δημοφιλές είδος που δείχνει ότι τα ζευγάρια είναι ανοιχτά στις «πικάντικες» σχέσεις. Η Liv είπε στη Sun ότι φοράει ακόμα και χρυσό κολιέ με το συγκεκριμένο φρούτο, έτσι ώστε ο κόσμος να γνωρίζει για τις κρυφές πτυχές του υπνοδωματίου της. «Είναι ένας τρόπος να φοράς διακριτικά μια “ταμπέλα”, επομένως μπορεί να είναι ένα κολιέ ή ένα ποδήλατο με έναν ανανά, και αυτός είναι συνήθως ο κωδικός για τον τρόπο της σεξουαλικής σου ζωή, αν και πρέπει να προσέχεις πώς το ζητάς», δήλωσε. «Σε πρόσφατες διακοπές μας στο Μεξικό, υπήρχε μια γυναίκα με ένα φόρεμα από ανανά και ένας άντρας με ένα σορτς από ανανά και ένα πουκάμισο από ανανά, οπότε προφανώς τους άρεσε».

Κάποιοι άλλοι βάζουν ανάποδους ανανάδες στα καροτσάκια του σούπερ μάρκετ σε μια προσπάθεια να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους. Ωστόσο, ο Gage δήλωσε ότι είναι πάντα ένας κίνδυνος όταν πλησιάζεις ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι επίσης swingers. «Μπορείς να τους ρωτήσεις ευθέως: «έχεις τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής;» Αλλά αν φαίνονται μπερδεμένοι, τότε λες, «αγνοήστε με!» και τρέχεις», είπε στη Sun. Όμως, ενώ οι ανανάδες μπορεί να είναι το πάθος των swinger, οι The Post ανέφερε πρόσφατα ότι swingers από τη Φλόριντα έβγαζαν χρωματιστές λούφα από τα αυτοκίνητά τους σε μια προσπάθεια να υποδηλώσουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Η Liv και ο Gage παντρεύτηκαν ως έφηβοι και ήταν σχετικά άπειροι στα μυστικά της κρεβατοκάμαρας. Πριν από πέντε χρόνια, όταν η Liv είπε στον Gage ότι ήταν αμφιφυλόφιλη, το ζευγάρι αποφάσισε να ανοίξει τον γάμο του – και από τότε δεν έχουν κοιτάξει πίσω. «Μερικοί άνθρωποι πηγαίνουν να χορέψουν μαζί, κάποιοι στο γυμναστήριο μαζί και το swing είναι το μικρό μας χόμπι», δήλωσε η Liv. «Λατρεύουμε αυτόν τον τρόπο ζωής». Το ζευγάρι – που περιγράφει τον εαυτό του ως «συναισθηματικά μονογαμικό» – κοιμάται τόσο με ζευγάρια όσο και με ελεύθερους και επιτρέπεται να κάνει σεξ με άλλα άτομα ξεχωριστά.

«Ο καθένας έχει διαφορετικά όρια. Ο νούμερο ένα κανόνας μας είναι η προστασία ανά πάσα στιγμή, το ασφαλές σεξ», δήλωσε η αδιάφορη κοκκινομάλλα. «Το άλλο είναι ότι και οι δύο πρέπει να νιώθουμε άνετα. Είτε κάνουμε σεξ χωριστά είτε μαζί, πρέπει και οι δύο να νιώθουμε άνετα».

Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι πολλοί άνθρωποι είναι swingers και ο μέσος άνθρωπος θα εκπλαγεί από το πόσοι από τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς τους ακολουθούν αυτό τον τρόπο ζωής. «Ήμασταν σοκαρισμένοι με το πόσοι άνθρωποι εκεί έξω συναντιούνται με άλλα ζευγάρια», δήλωσε η Liv. «Είναι πολύ συνηθισμένο».