Σε μια αποκάλυψη σχετικά με το παρελθόν του προχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος σε πρόσφατη συνέντευξή του, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/01) στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, έχει βρεθεί, μέχρι σήμερα, 20 φορές στο αυτόφωρο καθώς ήταν ο λάθος άνθρωπος στο λάθος σημείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο Σταύρος Σβήγκος, τη μια από τις φορές που βρέθηκε στο αυτόφωρο, έπαιζε σε παράσταση με τον Λάκη Λαζόπουλο τον οποίο πήρε τηλέφωνο ώστε να πάει να τον βγάλει.

«Δεν θα είναι η πρώτη φορά, να ξέρεις, αν συλληφθώ και πάω στο αυτόφωρο. Σε κάθε περίπτωση θα καλούσα τον δικηγόρο μου να με βγάλει από την φυλακή. Μια φορά με είχε βγάλει ο Λάκης Λαζόπουλος γιατί με είχαν δέσει, όταν παίζαμε παράσταση μαζί και τον πήρα τηλέφωνο να του πω πως δεν θα πάω γιατί ήμουν στη ΓΑΔΑ» ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

«Πάντα με συλλαμβάνουν για παρεξήγηση. Ήμουν ο άνθρωπος πάντα, δηλαδή και τις 20 φορές που με έχουν δέσει, την λάθος ώρα στη λάθος στιγμή» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο Σταύρος Σβήγκος.

Σημειώνεται πως ο Σταύρος Σβήγκος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Έρωτας φυγάς» του Open.