Περιστασιακά ασχολείται η Φαίδρα Μπάρμπα, πλέον, με το χώρο της μόδας και έχει εστιάσει πλέον στις σπουδές της. Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα σπουδάζει φιλοσοφία στην Πάτρα και αυτό είναι που την ενδιαφέρει τη δεδομένη στιγμή.

«Έχω αφήσει το μόντελινγκ, δεν ασχολούμαι πια, κάνω περιστασιακά κάποιες δουλειές αλλά κανονικά σπουδάζω φιλοσοφία στην Πάτρα» ανέφερε αρχικά η Φαίδρα Μπάρμπα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (06/12).

«Η σχέση μας είναι όπως οι σχέσεις μητέρας κόρης, μια χαρά. Ήταν πολύ ενθαρρυντική όταν της είπα ότι θα ασχοληθώ με το μόντελινγκ, αλλά εγώ πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τις σπουδές μου, οπότε και η μαμά μου ήταν προς αυτή την κατεύθυνση» ανέφερε στην συνέχεια για τη μαμά της, Βάνα Μπάρμπα και πρόσθεσε: «Θέλω να επικεντρωθώ στη φιλοσοφία, το συνδύασα με το μάρκετινγκ».

«Το γεγονός ότι η μαμά μου ήταν στα φώτα ήταν κάτι φυσιολογικό, γιατί ήταν η ζωή της μαμάς μου, εγώ απλά ήμουν μέρος της. Συζητάμε τα προσωπικά μας και τη συμβουλεύομαι», εξομολογήθηκε η Φαίδρα Μπάρμπα.