Μια ερώτηση για το τηλεοπτικό του μέλλον και μία για τον Τριαντάφυλλο «έβγαλαν από τα ρούχα του» τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής μίλησε σε δημοσιογράφους αλλά δεν πέρασε πολύ καλά με τις ερωτήσεις τους.

Αρχικά σε ερώτηση για το αν η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι θα συνεχιστεί», ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Αλήθεια μου λες; Αλήθεια; Δεν ξέρω, δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό μου μέλλον. Αν είχα κάτι, θα το έλεγα στην εκπομπή μου, φαντάζομαι»

Στη συνέχεια, μία από τους δημοσιογράφους τον ρώτησε αν θα ευχηθεί «καλά Χριστούγεννα» στον Τριαντάφυλλο. «Γιατί να μην του ευχηθώ; Εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ;» απάντησε ο παρουσιαστής.

Όμως η ρεπόρτερ προσπάθησε να συνεχίσει το θέμα με τον Τριαντάφυλλο, κάτι που ενόχλησε τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος με το γνωστό χαμόγελο αλλά και ενόχληση είπε: «Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε κάτι».

 «Ποια είναι η κοπέλα, η άτιμη; Θα πάω να δω πού μένει τα Χριστούγεννα» είπε με χιούμορ για να βάλει τέλος στη συζήτηση ο Νίκος Μουτσινάς.