Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» απέναντι από την Μπέττυ Μαγγίρα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σοβαρό ατύχημα που είχε όταν ήταν μόλις έξι χρόνων και το οποίο τον οδήγησε στο να πέσει σε κώμα.

«Ήμουν για αρκετό καιρό σε κώμα και μάλιστα οι γιατροί έλεγαν: αυτό το παιδί ή θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει. Και ξύπνησα μια ωραία μέρα, Δεκαπενταύγουστο. Δεν το θυμάμαι, βέβαια. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή πριν πέσω από ‘κει που έπεσα και όταν ξύπνησα με καθετήρες και όλα αυτά τα πολύ δυσάρεστα» εξομολογήθηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

«Θυμάμαι έντονα την εικόνα της μητέρας μου, που μόλις με είδε άρχισε να κλαίει. Είναι τραυματικές εμπειρίες» τόνισε ο ηθοποιός.

Όπως παραδέχθηκε το ατύχημα του έδωσε περισσότερη δύναμη και τον ώθησε ακόμα πιο κοντά στην πίστη του Θεού. «Μου έδωσε μία μήνυμα ότι υπάρχει κάποια μορφή δύναμης που δεν ήθελε να “φύγω” τότε και με προσέχει και με προστατεύει» δηλώνει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, σημειώνοντας ότι η εξύβριση των Θείων είναι κάτι που τον ενοχλεί ιδιαίτερα.