Η Πάρις Χίλτον συνεχίζει να βρίσκεται σε απόγνωση, αφού έχει εξαφανιστεί το σκυλάκι της Diamond Baby ράτσας τσιουάουα, με την ίδια να επιστρατεύει πλέον επτά ομάδες ντετέκτιβ, ώστε να εντοπίσει τον τετράποδο φίλο της.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ειδικοί του χώρου, την έχουν διαβεβαιώσει πως «είναι ζωντανό το σκυλί», με εκείνη να μην χάνει τις ελπίδες της. Έτσι, με drones «οργώνουν» όλη την γειτονιά του Μαλιμπού, όπου βρίσκεται η αξίας 8,4 εκατομμυρίων βίλα της Πάρις Χίλτον, για να βρουν το Diamond Baby.

Σημειώνεται, ότι η ίδια είχε ανακοινώσει πως θα δώσει 10.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε που θα βοηθούσε στις έρευνες.

Μάλιστα, σχετικά με την εξαφάνιση του τετράποδου φίλου της, σημείωσε ότι «ήμουν σε μια φωτογράφιση και μετακομίζαμε, όταν ένας από τους εργαζόμενους πρέπει να άφησε μια πόρτα ανοιχτή. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με βοήθησαν να ψάξω σε όλη τη γειτονιά και πήγαμε πόρτα σε πόρτα, αλλά ακόμα δεν τη βρήκαμε».

«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να την πάρω πίσω», είπε και πρόσθεσε ότι «όποιος έχει αγαπήσει ποτέ ένα κατοικίδιο και έχει χάσει ένα κατοικίδιο θα καταλάβει αυτόν τον πόνο που νιώθω – Η καρδιά μου είναι ραγισμένη».