Στη Μύκονο βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου στον Πλατύ Γιαλό και στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία δίπλα στις μικρές, Αριάνα και Φιλίππα και τους επτά νονούς. Νονοί των παιδιών, εκτός από τη Μαρίνα Βερνίκου, τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τα παιδιά τους, Ανέζια, Ντεμήλια και Γιώργο ήταν και ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς και η επίσης ηθοποιός Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Το ζεύγος Καμπουρίδη άλλωστε τους πάντρεψε.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε πάνω από 200 καλεσμένους στην τελετή αλλά και στο μεγάλο πάρτι, οι οποίοι τους τίμησαν στην χαρά τους, ενώ ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο παρουσιαστής ήταν κολλητός με τον Σάκη επί χρόνια, ωστόσο κάποια στιγμή η σχέση τους έφτασε σε ρήξη με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Όπως φάνηκε, οι δυο άνδρες άφησαν πίσω όσα τους χώρισαν και γιόρτασαν μαζί την όμορφη στιγμή.

Αμέσως μετά την θρησκευτική τελετή, ακολούθησε το ξέφρενο πάρτι σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια με πισίνα του νησιού. Εκεί, το ζευγάρι έκανε χορευτική είσοδο αγκαλιά με τις δίδυμες κόρες του, ενώ ευχαρίστησε τους καλεσμένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Η βραδιά λοιπόν έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτι, από το οποίο δεν έλειψε η ελληνική μουσική, αλλά και το βαρύ «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» το οποίο χόρεψε επί σκηνής ο Σάκης Τανιμανίδης, για χάρη των κοριτσιών του.

«Για τα κορίτσια μου!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.