Η Κλέλια Ρένεση είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα της καθημερινής της ζωής ή τις σκέψεις της για θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη. Μέχρι τώρα, η ηθοποιός απέφευγε να δείξει το πρόσωπο της κόρης της στα social media, όμως αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση καθώς είχε έναν πολύ ξεχωριστό λόγο.

Η Κλέλια Ρένση βρέθηκε στο φεστιβάλ «Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης 2022» που οργάνωσε ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» στη μνήμη του Παύλου Φύσσα και μαζί της ήταν η κόρη της.

Εκεί φωτογραφήθηκε με τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τη συνάντησή τους.

Στην αγκαλιά της είχε και την κόρη της και έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μικρής και μάλιστα απηύθυνε έκκληση σε όσους κοινοποιήσουν τις φωτογραφίες να κάνουν το ίδιο.

Στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες, η Κλέλια Ρένεση έγραψε: «Η Μάγδα Φύσσα και ο Σύλλογος Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας”με την παρέα τους, μας μαθαίνουν πως στο καμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά… Μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή και αγάπη! Ναι! Αυτά είναι η ζωή. Και χαίρομαι που είμαι μέρος της! Και το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ’ αυτούς τους κήπους της αγάπης και να βλέπει τ’ αληθινά τα μάτια. Δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς αυτήν, ούτε να την κρύψω απ’ τη χαρά και την ομάδα. Μόνο για τη Μάγδα , το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως. Και ας μείνει έτσι στους κοινοποιητές, παρακαλώ. Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν’ αγκαλιάζει και το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται».