Η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι πρόκειται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους τελικά, καθώς η γνωστή τηλεπερσόνα και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, τονίζοντας ότι «δεν αντέχω άλλο», σε ηχητικό ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Los Angeles de la manana» διέρρευσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο η σύζυγος του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν μιλάει με μια εργαζόμενη στο εξοχικό της στην Ιταλία και αποκαλύπτει τις προθέσεις της.

«Κάρμεν ήρθα στην Αργεντινή επειδή παίρνω διαζύγιο από τον Μάουρο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «θα μείνω λίγες μέρες ακόμα και μετά θα επιστρέψω. Θα κάνω αίτηση διαζυγίου γιατί δεν αντέχω άλλο».

Έτσι, επιβεβαιώνονται οι φήμες πως οι διαφορές ανάμεσα στο ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο κόρες, είναι αγεφύρωτες, ύστερα από την πρόσφατη απιστία του Ικάρντι.

Το ρήγμα ανάμεσα στην σχέση

Η σχέση της Γουάντα Νάρα και του Μάουρο Ικάρντι είχε ούτως ή άλλως πικάντικες λεπτομέρειες -αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν παντρεμένη με τον Μάξι Λόπεζ, συμπαίκτη του Αργεντίνου- όμως πέρασε σε άλλα επίπεδα, όταν αποκαλύφθηκε η απιστία του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, η Γουάντα Νάρα είχε ανακαλύψει πως ο σύζυγος της την απάτησε, ενώ είχαν βγει στη φόρα και τα μηνύμα που είχε ανταλλάξει με την 29χρονη Τσίνα Σουάρες, η οποία του ζητούσε να συνευρεθούν ερωτικά.

«Την οικογένειά μου τη φροντίζω εγώ, τις που…νες η ζωή», είχε αναφέρει η Γουάντα Νάρα σε story στο Instagram, σε μία προσπάθεια να σώσει τον γάμο της, καθώς είχε συγχωρήσει τον Ικάρντι, όπως όμως έδειξε ο χρόνος, το χάσμα ανάμεσα τους έμεινε αγεφύρωτο και μεγάλωσε περισσότερο.

Το story που είχε κάνει η Γουάντα Νάρα με αφορμή την απιστία του Μάουρο Ικάρντι