Ένα πρώην μοντέλο του οίκου Versace αποφάσισε μετά από δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις να μοιάσει στις Καρντάσιαν. Όταν τελικά μετά από κόπο και μία αμύθητη περιουσία που διέθεσε κατάλαβε πως έκανε… λάθος. Ο λόγος για την 29χρονη Τζένιφερ Παμπλόνα, η οποία ξόδεψε σχεδόν 600.000 δολάρια σε χειρουργικές επεμβάσεις για να κάνει τον εαυτό της να μοιάζει με την Kim Kardashian.

Η κοπέλα ωστόσο, φαίνεται πως το μετάνιωσε και τώρα θα δαπανήσει ακόμα 120.000 δολάρια για να ξαναγίνει όπως ήταν.

Το μοντέλο έκανε περισσότερες από 40 αισθητικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια 12 ετών σε μια προσπάθεια να μιμηθεί τη σούπερ σταρ του ριάλιτι – πριν συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία της ήταν «επιφανειακή».

«Οι άνθρωποι με φώναζαν Kardashian και άρχισε να γίνεται ενοχλητικό», είπε η Βραζιλιάνα καλλονή στην Caters. «Εργαζόμουν, είμαι σπουδαγμένη και επιχειρηματίας. Είχα κάνει όλα αυτά τα σπουδαία πράγματα, αλλά με αναγνώριζαν μόνο επειδή έκανα της πλαστικές για να γίνω μία Kardashian» είπε.

Η Παμπλόνα πρώτη φορά μπήκε στο χειρουργείο το 2010, όταν ήταν 17 ετών. Εκείνη την εποχή, η Kardashian μόλις γινόταν γνωστό όνομα. Μετά την πρώτη της χειρουργική επέμβαση, η Παμπλόνα γρήγορα εθίστηκε σε επεμβάσεις που θα την έκαναν να μοιάζει με το είδωλό της.

Ανάμεσα στις περισσότερες από 40 επεμβάσεις της, ήταν τρεις ρινοπλαστικές και οκτώ επεμβάσεις στο… κάτω μέρος, συμπεριλαμβανομένων εμφυτευμάτων στους γλουτούς και ενέσεων λίπους για να μιμηθεί την οπίσθια της Kardashian.

Η μεταμόρφωσή της τη βοήθησε γρήγορα να συγκεντρώσει τη διεθνή προσοχή και μάλιστα εμφανίστηκε στη The Post. Από τις επεμβάσεις «κέρδισε» 1 εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram. Ωστόσο, η ευτυχία δεν ήρθε…

«Ανακάλυψα ότι ήμουν εθισμένη στη χειρουργική επέμβαση αλλά δεν ήμουν ευτυχισμένη» παραδέχτηκε. «Μπήκα σε έναν κύκλο χειρουργικών επεμβάσεων και απέκτησα δόξα και χρήματα, αλλά έχασα τον έλεγχο των πάντων. Πέρασα πολλές δύσκολες στιγμές» είπε το μοντέλο.

Τελικά μετά από χρόνια ταλαιπωρίας, η Παμπλόνα είπε ότι έπασχε από «σωματική δυσμορφία» και ήθελε να επιστρέψει στην κανονική της εμφάνιση. Όπως ήταν πριν. Μάλιστα, το μελαχρινό μοντέλο έχει συνεργαστεί με έναν γιατρό για να ανοίξει ένα ίδρυμα στη Βραζιλία, με στόχο τη θεραπεία ατόμων που πάσχουν από δυσμορφία.

Η κοπέλα κατάφερε και βρήκε έναν γιατρό στην Κωνσταντινούπολη που είπε ότι θα μπορούσε να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην αρχική της εμφάνιση. Βέβαια, το κόστος των επεμβάσεων δεν ήταν φθηνό, καθώς ξόδεψε 120.000 δολάρια για να μεταμορφωθεί σε… ίδια. «Είδα στον υπολογιστή πώς θα έμοιαζα κανονικά και ήταν σαν αναγέννηση για εμένα», είπε.

«Έκανα ανόρθωση προσώπου και λαιμού, αφαίρεση στοματικού λίπους, χειρουργική επέμβαση ματιών, ανόρθωση χειλιών και επέμβαση μύτης ταυτόχρονα», είπε. «Μπήκα στο χειρουργείο ως ένα άτομο και βγήκα ως ένα άλλο».

Η Παμπλόνα υπέστη επιπλοκές κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης λέγοντας ότι «αιμορραγούσε από τα μάγουλά της» για τρεις ημέρες μετά την εμφάνιση μόλυνσης.

«Νόμιζα ότι πέθαινα», εξήγησε. Σκεφτόμουν από μέσα μου, «Τι στο καλό έκανα με τη ζωή μου;».

Ευτυχώς, η καλλονή βρίσκεται τώρα στον δρόμο της ανάρρωσης, αλλά τα τελικά αποτελέσματα της διαδικασίας δεν έχουν ακόμη φανεί, δεδομένου ότι εξακολουθεί να έχει σοβαρό πρήξιμο και μώλωπες.

Όμως, η Βραζιλιάνα είπε ότι ήδη γνωρίζει ότι η επώδυνη διαδικασία άξιζε τον κόπο…

«Το καλύτερο συναίσθημα είναι να ξέρω ότι δεν τσακώνομαι πια με τον εαυτό μου», τόνισε η Παμπλόνα. «Είμαι τώρα αυτή που ήθελα να είμαι και πραγματικά τώρα καταλαβαίνω το νόημα της ζωής» συμπλήρωσε.

Η Παμπλόνα μοιράζεται τώρα selfies που τραβήχτηκαν μετά την εγχείρηση «μεταμόρφωσής» της σε μια προσπάθεια να δείξει την άσχημη πλευρά για τις επεμβάσεις ομορφιάς.

«Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν το [χειρουργείο] να φαίνεται καλό στο Instagram, αλλά η ζωή δεν είναι τέλεια και το να είσαι εθισμένος στις πλαστικές επεμβάσεις δεν είναι καλό πράγμα», εξήγησε, αποκαλύπτοντας ότι εργάζεται σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Εθισμός» σχετικά με τους κινδύνους των πλαστικών επεμβάσεων.

«Νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω πολλούς ανθρώπους με την ιστορία της ζωής μου. Το πρόσωπό μου είναι όμορφο και τώρα δείχνω ακόμα πιο όμορφη», κατέληξε.