Σε ελάχιστη ώρα, ξεκινάει ο ημιτελικός του Survivor και ένας από τους υποψήφιους για το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο, είναι ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος θεωρείται φαβορί. Η αγαπημένη του σύντροφος, Μαρία Αντωνά, λίγο πριν ξεκινήσει το live επεισόδιο του Survivor από το Γαλάτσι, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε όλη της της αγάπη στον Άρη Σοϊλέδη ενώ παραδέχθηκε πως δεν ήταν το καλύτερο εξάμηνο της ζωής της αυτό που πέρασε.

«Έφτασε ο καιρός … καιρός που πέρασε δύσκολα για εμένα .. αν και άνθρωπος των media γνωρίζοντας πως λειτουργεί τηλεοπτικά ένα προϊόν , γνωρίζοντας τις δυσκολίες και την (υπέρ) έκθεση..πήραμε από κοινού την απόφαση ο Άρης φέτος να συμμετέχει στο #survivor.. Αντιμετώπισα συνέπειες οπως απόσταση ,μοναξιά, αποχωρισμό αλλά χωρίς καμία σκέψη ενθάρρυνα τον Άρη να το κάνει γιατί ήξερα τις αθλητικές του επιδόσεις που πλέον έχετε δει και ξέρετε κι εσείς ότι θα ήταν αυτές που θα τον οδηγούσαν σήμερα μέχρι εδώ , άλλωστε δίπλα στον Άρη πάντα ήμουν ενα κορίτσι που ήθελα να τον βλέπω να πετυχαίνει να χαίρεται να γελάει και να ειναι ευτυχισμένος .. ήταν μερος της ευτυχιας μου!» έγραψε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: Δεν ήταν το καλύτερο 6μηνο της ζωής μου – Σαν βράχος θα σταθώ δίπλα του

Στην συνέχεια η δημοσιογράφος πρόσθεσε πως: «Ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα και αν με ρωτάτε η μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης είναι να βλέπεις τον άνθρωπο σου να επιτυγχάνει .. ποσό μάλλον όταν έχει περασει τόσο δύσκολα στην ζωή του ! Δεν ηταν ομολογώ το καλύτερο 6 μηνο της ζωής μου διότι μπήκα στην διαδικασία να κρατήσω στα χέρια μου ότι πιο πολύτιμο έχω , την ίδια μου την σχέση την οικογένεια μου .. να υποστήριξω και να δικαιώσω αυτό το παιδί σε όλα , σε αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε που πολλές φορές μέσα σε αυτά ήμουν κι εγώ ονομαστικά .. και όλα αυτά μπροστά σας καθημερινά μέσω της τηλεοπτικής μου συμμετοχής είδα κι εγώ μαζί με εσάς και άκουσα πράγματα και καταστάσεις τρομερά πληγωτικές, χωρίς εγώ να πλήγωσω κανέναν αντίστοιχα! Και πάνω από ολα .. μόνη μου».

Τέλος η Μαρία Αντωνά έγραψε πως: «Σήμερα όμως δεν θα είμαι μονη μου , έτσι σαν βράχος θα σταθώ δίπλα του μαζί με όλους εσάς που ήσασταν η δίκη μου δύναμη και το δικό μου χαμόγελο για να τον καμαρώσουμε και να τον χειροκροτήσουμε .. όλοι μαζί .. για ολα όσα πέρασε .. και ξεπέρασε .. και μαζί με αυτόν κι εγώ ! Σας Αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα .. Καλη επιτυχία αγάπη μου».