Πολύ ταραγμένη δηλώνει η Ιωάννα Σιαμπάνη η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από επαίτη στη μέση του δρόμου. Όπως αποκάλυψε η ίδια, η οποία είναι και έγκυος, ο άνδρας προσέγγισε το αυτοκίνητό της σε φανάρι και έβγαλε το μόριό του έξω.

Σε στόρι το οποίο ανέβασε η εγκυμονούσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπως επεσήμανε το περιστατικό συνέβη όταν οδηγούσε στα νότια Προάστια.

«Λοιπόν αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ταραγμένη, ειλικρινά όποιος τον ξέρει όποιος τον δει να κάνει κάτι. Στο φανάρι που κατεβαίνουμε για Άγιο Νικόλαο, από Γούναρη, Ρήγα Φεραίου και Βουλιαγμένης είναι ένας τύπος, ο οποίος ζητιανεύει λεφτά και ήρθε στο παράθυρό μου και έβγαλε το μόριό του το ανδρικό έξω και έκανε ότι μπορεί να καταλάβει ο καθένας σε μία έγκυο γυναίκα. Eγώ δηλαδή αυτή τη στιγμή πως πρέπει να αντιδράσω;», είπε εμφανώς ταραγμένη η πρώην παίκτρια του «My style rocks» Ιωάννα Σιαμπάνη.

Το θέμα προβλήθηκε την Τρίτη (28/6) κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου Super Κατερίνα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να παίρνει τον λόγο και να τονίζει: «Μίλησα χθες με την Ιωάννα και μου είπε: “μίλησα και με άλλους ανθρώπους που έχουν δεχθεί επίθεση”. Πήγε στο διοικητή της περιοχής και τον άνθρωπο αυτόν τον συνέλαβαν».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σιαμπάνη

Το μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας και ανέβασε φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Θα γίνεις μαμά και θα με καταλάβεις…έτσι μου έλεγες πάντα. Μανούλα μου η αγάπη σου ήταν και είναι απεριόριστη, σαν αυτή καμία. Τώρα θα την μοιραστώ με το αγγελούδι μας που θα σε λέει γιαγιά. Σ’ ευχαριστώ για τις αναμνήσεις, τις θυσίες, την ασφάλεια, τις συμβουλές. Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω και ΝΑΙ τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω. Αυτό είναι ζωή και την δίνουμε εμείς, οι μανούλες που έγιναν ή θα γίνουν. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και σε αυτές που δίνουν αγάπη απλόχερα σε παιδιά κι ας μην τα έχουν γεννήσει» έγραψε.