Κρίση στο γάμο τους φαίνεται πως περνά η Σακίρα και ο Πικέ ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Τις τελευταίες ώρες, οι φήμες στην Ισπανία έχουν «φουντώσει» και κάνουν λόγο μέχρι και για χωρισμό του ζευγαριού για τον οποίο ευθύνεται ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Λάουρα Φα, ο Πικέ απάτησε την τραγουδίστρια και έτσι τα μαύρα σύννεφα πάνω από το γάμο τους είναι πολλά.

Η δημοσιογράφος μίλησε στο Mamarazzi, ένα podcast του El Periódico που παρουσιάζει με την Λορένα Βανγκέζ, είπε χαρακτηριστικά: «Τον έχει πιάσει η τραγουδίστρια με άλλη και πάνε να χωρίσουν».

Τα Ισπανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τις τελευταίες ημέρες αναφέρονται στην Σακίρα και στον Πικέ τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής έχει φύγει από το σπίτι που έμενε με την σύζυγό του κι έχει μετακομίσει σε διαμέρισμά στην οδό Muntaner στη Βαρκελώνη.

Σακίρα και Πικέ

Οι πιο… αισιόδοξοι αναφέρουν πως το ζευγάρι δεν παίρνει προς το παρόν διαζύγιο αλλά έχουν επιλέξει να μείνουν για ένα διάστημα χωριστά προκειμένου να σκεφτούν τι πραγματικά θέλουν από την σχέση τους.

Υπενθυμίζεται πως το 2021, οι φήμες πως η Σακίρα και ο Πικέ χωρίζουν, είχαν φουντώσει ξανά και τότε ανέφερε πως αυτή που είχε απατήσει ήταν η τραγουδίστρια. Ωστόσο, το ζευγάρι τους διέψευσε και συνέχισαν να είναι μαζί.

Και τότε έμειναν για ένα διάστημα χωριστά με την Σακίρα να παίρνει μαζί της τα παιδιά τους.  Όπως γράφτηκε τότε η Σακίρα είχε απατήσει τον σύζυγό της με τον  Πορτορικανό τραγουδιστή Nicky Jam.