Για τα επαγγελματικά της βήματα, το κέντρο απεξάρτησης, τη φυλακή και τη σχέση της με τους γονείς της μίλησε στο Mega η Super Κική.

«Θα ήθελα να ασχοληθώ με τηλεόραση, αλλά γιατί να κάνω κάτι τόσο περιοριστικό; Και στα σίριαλ δεν πληρώνουν, τι να φάω 15 ώρες;» λέει αρχικά μιλώντας για τα επόμενα βήματα στην καριέρα της, αποκαλύπτοντας, ωστόσο, ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καπουτζίδη. «Είναι το μοναδικό πράγμα ίσως που θα το έκανα και τσάμπα, τόσο πολύ τον εκτιμώ» λέει χαρακτηριστικά η Σούπερ Κίκη.

Αναφορικά με τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτει πως αυτό που έκανε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχε συμφωνήσει. «Είχαμε θέμα, μας έλεγαν “είστε γυναίκες και δεν μπορείτε να βρίζετε” και έχασα το κίνητρό μου για την εκπομπή».

«Μην τον κάνουμε “μάγκα” τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε, είναι αχρείαστος» αναφέρει σε ερώτηση για τη σχέση της με τον παρουσιαστή και συμπληρώνει πως θα πήγαινε στην εκπομπή μόνο εάν ήταν η Φαίη Σκορδά μόνη της.

Η Σούπερ Κική μίλησε και για το μικρόβιο του ηθοποιού που έχει μέσα της και αποκαλύπτει πως «από πολύ μικρή μουρμούραγε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική». «Στο πρόγραμμα απεξάρτησης έκανα επαγγελματικό προσανατολισμό και βγήκε αυτό» προσθέτει.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στην εποχή που μπήκε στη φυλακή και δηλώνει πως είχε άγνοια τότε. «Εάν δεν είχα πάει φυλακή και δεν είχα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης τώρα μπορεί και να μην σας μίλαγα» συμπληρώνει.

Σε ό, τι αφορά στους γονείς της, λέει πως τους έχει συγχωρέσει και πως η μητέρα της είναι πολύ περήφανη για εκείνη. «Η μαμά έχει μεγάλο καμάρι για εμένα, κάνουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν» συμπληρώνει.

Δεν της αρέσουν καθόλου τα παιδιά όπως λέει, ωστόσο θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί από 10 χρονών και πάνω που να «πηγαίνει μόνο του τουαλέτα».

Η Σούπερ Κική δηλώνει τοξική, απόλυτη, κάθετη και επιβλητική, και την ίδια ώρα ανοιχτοχέρα, δοτική και πιστή.