Στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» του Open βρέθηκε καλεσμένος ο Αργύρης Αγγέλου και η συζήτηση με την Μάριον Μιχελιδάκη σύντομα έφτασε στο ομοφοβικό σχόλιο το οποίο έλαβε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της Eurovision και στο οποίο απάντησε.

«Eίμαι αδερφή, αλλά καλή» ήταν η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη και ο καλός του φίλος και συνάδελφος, Αργύρης Αγγέλου κλήθηκε να το σχολιάσει.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι απάντησε. Εγώ πιστεύω ότι ήταν άλλη μία αυθόρμητη στιγμή του Γιώργου, όσο κι αν το είχε σκεφτεί, θεωρώ ότι ήταν μια αυθόρμητη ανάγκη του να επικοινωνήσει άλλη μια φορά αυτό που είναι. Ο Γιώργος είναι ένα πλάσμα το οποίο δεν χρειάζεται να κάνει προσπάθεια για τίποτα. Όλο αυτό που λένε ότι απαντάει, να απαντήσει κλπ, έχει μια προσπάθεια μέσα», είπε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος οτιδήποτε κάνει έχει προσπάθεια μέσα, είναι έμφυτο. Γι’ αυτό και είναι ξεχωριστός» είπε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

Τα όρια του Αργύρη Αγγέλου

Σε συζήτηση σχετικά με τα όρια του και πώς τα θέτει, ο Αργύρης Αγγέλου σχολίασε πως όταν του συμπεριφέρονται ευγενικά, τα θέτει ευγενικά και στην αγένεια απαντά ανάλογα. «Για μένα, πλέον, προτεραιότητα είναι η ψυχική υγεία. Αυτό βάζω νύχια και δόντια για να το διατηρήσω. Βάζω πια τα όρια μου. Μπορεί κάποιος να καταπατήσει τα όρια μου ευγενικά, με ευγένεια θα εξηγήσω. Αν κάποιος θα το κάνει με αγένεια, θα απαντήσω με αγένεια αφού μόνο σε αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνει» είπε ο ηθοποιός.