Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η Λένα Μαντά πιστή στο ραντεβού της με την παρουσιάστρια. Η συγγραφέας, βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» με αφορμή το νέο της βιβλίο με τίτλο «Η Σφραγίδα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την ενδοοικογενειακή βία αλλά και όλα τα γεγονότα της επικαιρότητας που έχουν σοκάρει την κοινωνία τα τελευταία δυο χρόνια.

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει ποιο ήταν αυτό το γεγονός που την έχει «αγγίξει» περισσότερο και η Λένα Μαντά εξομολογήθηκε: «Αν εξαιρέσεις την Πάτρα που δεν θα μιλήσω γιατί είναι το γνωστό και αρνείται να πάει το μυαλό μου. Αρνούμαι. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το περάσω στο σύστημα. Ενημερώνομαι από όλες τις εκπομπές πια. Αλλά αυτό που για κάποιο λόγο που δεν ξέρω (σ.σ με τσίγκλισε) ήταν τα Γλυκά Νερά. Ήταν αυτό που δεν μπορούσα να ξεπεράσω με τίποτα. Δεν τα πάω καλά όταν έχω φανεί κορόιδο. Αυτό έγραψε πολύ άσχημα μέσα μου. Όλο αυτό που έγινε, το πως ήταν στημένη η ιστορία, τα νιάτα που έφυγαν, αυτό το κορόιδεμα».

Η συγγραφέας δε δίστασε μάλιστα να παραδεχτεί: «Αυτό βέβαια που είναι πάνω από όλα, μου φέρνει ακόμα δύσπνοια ήταν η επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Αυτό ήταν κάτι που… Έχω κλάψει πάρα πολύ για αυτή την κοπέλα. Έχω κόρη σε αυτή την ηλικία. Έκλαψα όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Μόνο που σκεφτόμουν τη στιγμή, όχι το μετά».