Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Glamour UK, η Megan Fox εξομολογήθηκε ότι αυτή και ο αρραβωνιαστικός της Machine Gun Kelly θα ανοίξουν τις φλέβες τους ο ένας για τον άλλον. Κυριολεκτικά…

«Ναι, καταναλώνουμε ο ένας το αίμα του άλλου περιστασιακά και μόνο για τελετουργικούς σκοπούς», δήλωσε η Fox, 35 ετών, στο glossy περιοδικό, διαβεβαιώνοντας ότι εκείνη και ο Kelly, κατά κόσμον Colson Baker, 32 ετών, περιορίζουν προσεκτικά τις γουλιές τους σε «λίγες σταγόνες» ο καθένας.

Και ενώ οι αρραβωνιασμένοι, αβανταδόροι A-listers μπορεί να ανήκουν στη μειοψηφία των ερωτευμένων που θα φτάσουν σε βαμπιρικές καταστάσεις για να αποδείξουν την αγάπη τους, δεν είναι καθόλου οι μόνοι διάσημοι αγαπημένοι που μοιράζονται έναν αιματηρά παράξενο δεσμό.

Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα πιο παράξενα χούγια διάσημων ζευγαριών του Χόλιγουντ.

1 – Είναι η λαγνεία του αίματος

Μέγκαν Φοξ και Μασιν Γκαν Κέλι

Όπως οι εξωφρενικοί εραστές των αρχών της δεκαετίας του 2000 Angelina Jolie και Billy Bob Thornton, οι οποίοι ως γνωστόν φόρεσαν κολιέ με φιαλίδια που περιείχαν το αίμα του άλλου κατά τη διάρκεια του τριετούς γάμου τους, η Fox και ο ροκάς αρραβωνιαστικός Machine Gun Kelly της διψούν για αίμα ο ένας για τον άλλον – και δεν το κρύβουν.

Αυτή η αισιόδοξη λεπτομέρεια στη συνέντευξη της Fox στο Glamour UK ήταν μόνο η πιο πρόσφατη αναφορά της στην ασυνήθιστη δραστηριότητα του ζευγαριού. Όταν η πρωταγωνίστρια του “Transformers” ανακοίνωσε τον αρραβώνα του ζευγαριού στο Instagram τον Ιανουάριο, έκλεισε την ωδή στον έρωτα με μια περίεργη λεπτομέρεια.

«Κάπως έτσι, ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί από την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο απ’ ό,τι φανταζόμουν ποτέ, μου ζήτησε να τον παντρευτώ», έγραψε η Φοξ στο Instagram. «Και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου».

2 – Αυτός είναι ο σκίουρος μου!

Ο Νίκολας Κέιτζ με τη σύζυγό του

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ ήξερε ότι η σύζυγος του Ρίκο Σιμπάτα ήταν η ιδανική όταν ανακάλυψε ότι μοιράζονταν ένα ιδιαίτερα τρελό κοινό χαρακτηριστικό: Την αγάπη τους για τους ιπτάμενους σκίουρους.

«Γνωριστήκαμε στην Ιαπωνία και τη βρήκα εκπληκτική όταν τη γνώρισα. Είχαμε πολλά κοινά», δήλωσε ο 58χρονος Κέιτζ στο Entertainment Tonight στην πρεμιέρα της ταινίας του “Pig” τον Ιούλιο.

«Της αρέσουν επίσης τα ζώα», πρόσθεσε. «Έτσι, τη ρώτησα, ‘Έχεις κατοικίδια ζώα;’. Και μου απάντησε: ‘Ναι, έχω ιπτάμενους σκίουρους’. Είχε δύο σκίουρους… Σκέφτηκα, ‘Αυτό είναι. Αυτό, αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει.”»

Ο Κέιτζ, ο οποίος συλλέγει μανιωδώς εξωτικά ζώα, όπως ένα δικέφαλο φίδι αξίας 80.000 δολαρίων και ένα κοράκι που μιλάει, έκανε την πρόταση γάμου στην 27χρονη Σιμπάτα μέσω FaceTime κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Λας Βέγκας τον Φεβρουάριο του 2021 – κάνοντάς την την πέμπτη σύζυγό του.

Το ιδιόρρυθμο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του κοινό παιδί, ένα κορίτσι, αργότερα φέτος.

3 – Πρώτα προσευχή μετά σεξ

Η 'Ασλει Γκράχαμ και ο σύζυγός της

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν για τη δύναμη της προσευχής. Και, στην περίπτωση του supermodel Ashley Graham και του συζύγου της Justin Ervin, η δοξολογία του παντοδύναμου πνεύματος συχνά τους συγκινεί τόσο βαθιά που καταλήγουν στο κρεβάτι.

«Μου αρέσει να κάνω διαλογισμούς και προσευχή… Και όταν το κάνουμε μαζί, απλά το νιώθω πιο ισχυρό», δήλωσε το 34χρονο plus-size μοντέλο, ενώ ήταν καλεσμένη στο A Little Late with Lilly Singh το 2019.

Και τότε είναι που οδηγούν ο ένας τον άλλον στα ουράνια.

«Και το επόμενο πράγμα που ξέρεις – αφού προσευχηθούμε, γιατί έχουμε προτεραιότητες – είναι να κάνουμε σεξ», πρόσθεσε. «Είναι μια σπουδαία εμπειρία σύνδεσης τόσο για το πνευματικό κομμάτι όσο και για το σωματικό».

4 – Με τα δικαιώματα των ζώων δεν παίζεις

Ο Χοακίν Φίνιξ με τη συζυγό του

Για τον πρωταγωνιστή του Joker, Joaquin Phoenix και την ηθοποιό σύζυγο Rooney Mara, τα δικαιώματα των ζώων δεν είναι για γέλια.

Και το ζευγάρι έδειξε στο κοινό το πάθος που μοιράζονται για τα ζώα, μεταφέροντας πτώματα νεκρών ζώων στους δρόμους του Δυτικού Χόλιγουντ στο πλαίσιο της Εθνικής Ημέρας για τα Δικαιώματα των Ζώων το 2019. Ο αφοσιωμένος χορτοφάγος Φοίνιξ, 47 ετών, έδειξε ότι τα πιστεύω του είναι εξαιρετικά σοβαρά για εκείνον με την περιβόητη ομιλία του για τα δικαιώματα των ζώων στην 92η απονομή των βραβείων Όσκαρ το 2020.

«Αισθανόμαστε ότι έχουμε το δικαίωμα να γονιμοποιήσουμε τεχνητά μια αγελάδα και όταν γεννήσει να κλέψουμε το μωρό της, παρόλο που οι κραυγές αγωνίας της είναι ολοφάνερες. Και μετά παίρνουμε το γάλα της που προορίζεται για το μοσχαράκι της και το βάζουμε στον καφέ και στα δημητριακά μας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε συστήματα αλλαγής που είναι ωφέλιμα για όλα τα αισθανόμενα όντα και το περιβάλλον».

Και μετά την ομιλία του με επίκεντρο τα ζώα, ο ίδιος και το «girl with the dragon tattoo» γιόρτασαν τη βραδιά με μπιφτέκια φυτικής προέλευσης από το Monty’s Good Burger.

5 – Η μόδα είναι πάθος

O Kanye West και η σύντροφός του

Ο Kanye West φαίνεται ότι αλλάζει κορίτσια τόσο συχνά όσο αλλάζει τα ρούχα του – και αλλάζει και το κάθε ένα από τα ρούχα τους.

Η Chaney Jones, η πιο πρόσφατη σύντροφος του Kanye West, περπάτησε πρόσφατα στους δρόμους του Μαϊάμι με ένα ζευγάρι από τις αγαπημένες μπότες γόνατος Croc x Balenciaga του West, οι οποίες κοστίζουν 695 δολάρια στη λιανική.

Ο Ye, 44 ετών, φημολογείται επίσης ότι έχει κεράσει την Jones, 24 ετών – η οποία μοιάζει απόλυτα με την εν διαστάσει σύζυγο του ράπερ Kim Kardashian – σε ένα shopping spree στο Balenciaga. Την έχουν δει να φοράει το ίδιο ολόσωμο κομμάτι της πολυτελούς μάρκας που φορούσε και η πρώην κοπέλα του West, Julia Fox.

Όσο για την 32χρονη πρωταγωνίστρια του «Uncut Gems», την οποία ο δημιουργός του «Donda» στυλιζάριζε τακτικά με κομμάτια υψηλής ραπτικής κατά τη διάρκεια του ειδυλλίου τους νωρίτερα φέτος το χρόνο, πέταξε αμέσως τα παλιά της ρούχα μόλις έγινε γυναίκα του Ye.

«Αφού τον γνώρισα, λίγες μέρες αργότερα, όλα μου τα πράγματα ήταν σε κουτιά. Ήταν τόσο καθαρτικό», δήλωσε η Fox στο περιοδικό Interview τον Ιανουάριο. «Δεν ήταν σαν να μάζευα απλώς τα παλιά μου ρούχα, ήταν σαν να μάζευα την παλιά μου ζωή…».