Τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες σκάλισε η Καίτη Γαρμπή και εντόπισε μια παλιά φωτογραφία από τα γυρίσματα του τραγουδιού «Ξυπόλητη χορεύω», μια από τις μεγάλες της επιτυχίες. Η τραγουδίστρια μάλιστα θυμήθηκε μια ιστορία από τα γυρίσματα και θέλησε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Σκαλίζοντας ένα παλιό άλμπουμ βρήκα αυτή τη φωτογραφία, τη μόνη έγχρωμη από το κλιπ “Ξυπόλητη χορεύω”» έγραψε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

«Θυμήθηκα πως ο σπουδαίος σκηνοθέτης Νίκος Σούλης μου είχε ζητήσει να μπω στη μπανιέρα με τα ρούχα, είπε να με σκεπάσουν μ ένα χοντρό νάιλον για να μη βραχούν τα ρούχα μου κι από πάνω μου έριξαν νερό και αφρόλουτρο για να γίνει σαπουνάδα! Και κάθε τόσο έφτιαχναν σαπουνάδα γιατί δεν κρατούσε πολλή ώρα!» πρόσθεσε στην συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Τι ωραία χρόνια τότε και τι ωραίες δουλειές που κάναμε! Αλλά και τώρα, σήμερα σχεδόν 30 χρόνια μετά, το ίδιο τραγούδι παραμένει ζωντανό και μάλιστα φέτος στη γιορτή της γυναίκας 8/3 έγινε η σημαία της φεμινιστικής ομάδας της Βέροιας «Κιλοτίνα” παραφράζοντας ένα στίχο που πολύ του ταίριαξε και νομίζω πως κάθε τέτοια μέρα στη γιορτή της γυναίκας κι εγώ μ αυτό το στίχο θα το λέω», έγραψε τέλος η Καίτη Γαρμπή.