Η Κατερίνα Καραβάτου, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (21/04) έβαψε τα αυγά, σύμφωνα με το έθιμο εν όψει του Πάσχα, έχοντας ως βοηθούς τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα σχετικά στιγμιότυπα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τα βαμμένα πλέον αυγά που ετοίμασε, μαζί με τους μικρούς της βοηθούς και την ανάρτησή της συνόδευσε με μια συγκινητική λεζάντα.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου, στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες της έκανε αναφορά στη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες.

«Αφιερωμένα στη γιαγιά μας που για πρώτη φορά δεν είναι εδώ μαζί μας για να βάψουμε τα αυγά μας, σύμφωνα με τις συμβουλές της. Όμως ήταν σα να είναι εδώ και αυτό ήταν κάτι που νιώσαμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι! Η Αέλια και ο Αρίωνας ήταν οι πιο σπουδαίοι βοηθοί. Απλώς υπέροχοι! Καλή Ανάσταση σ όλους! Εύχομαι όπως την ονειρεύεστε!», έγραψε στην δημοσίευσή της η Κατερίνα Καραβάτου.