Ζευγάρι είναι ο Χρήστος Δάντης με την παίκτρια του φετινού Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου. Και μπορεί αρχικά η παίκτρια να μην είχε αναφερθεί στον σύντροφό της δημόσια, όταν εκείνος της έστειλε μήνυμα το οποίο είδε κατά το έπαθλο επικοινωνίας, η χαρά της ήταν απερίγραπτη.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά τη διάρκεια του run της ενάντια στην Βρισηίδα Ανδριώτου, είχε έναν άσχημο τραυματισμό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ μετά τις εξετάσεις επέστρεψε στην παραλία στηριζόμενη σε πατερίτσες ενώ στο πόδι της είχε «μπότα» για το διάστρεμμα που υπέστη.

Ο Χρήστος Δάντης έστειλε «μήνυμα» στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τον άσχημο τραυματισμό της. «Όσο πιο δυνατός ένας άνθρωπος, τόσο πιο πολλούς εχθρούς έχει. Υπομονή και περαστικά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης και δημοσίευσε μια φωτογραφία της συντρόφου της από τον στίβο μάχης.

Υπενθυμίζεται, πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου, έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, αφού οι περισσότεροι συμπαίκτες της την «χρεώνουν» για το γεγονός πως έβγαλε στον τάκο τον Γιώργο Κατσαούνη.