Η πρεμιέρα της νέας σειράς του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy» μέσα από την συχνότητα του Ant1 προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο ηθοποιός, όταν έγινε γνωστό πως θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης για τη στήριξη σε γυναίκα, θύμα άγριας κακοποίησης προκλήθηκαν περαιτέρω αντιδράσεις και ζητήθηκε η απομάκρυνσή του.

Ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας διεξαχθεί με σκοπό την οικονομική στήριξη της γυναίκας η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη τον Ιανουάριο από τον 45χρονο σύντροφό της και δάσκαλο πολεμικών τεχνών.

Σε αυτόν συμμετείχαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου αλλά και μέλη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Η εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στο θέμα του Μάρκου Σεφερλή και στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα ενώ η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε εκεί και κατέγραψε πλάνα.

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν και ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος ρωτήθηκε για την απουσία του Μάρκου Σεφερλή. «Ο Μάρκος, απ’ όσο ξέρω λείπει για έναν πολύ καλό σκοπό, είναι εκτός Αθηνών. Βοηθάει πάρα πολύ κόσμο. Αν σε κάποιους δεν αρέσουν τα αστεία του είναι άλλο θέμα τελείως» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Ο Μάρκος, νομίζω ότι το ξέρετε και όλοι, έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ. Μετά από τόσα πολλά χρόνια δεν μπορούμε να τον παρεξηγήσουμε. Ο Μάρκος κάνει σάτιρα οπότε δεν είμαι εγώ η ειδική για να τον κρίνω» υπογράμμισε η Σάσα Μπάστα.

Στο τέλος της προβολής του βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού αγώνα μοιράστηκε φέιγ βολαν της Λέσχης Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού – Αργυρούπολης το οποίο τόνιζε πως: «Ανεπιθύμητος ο Σεφερλής και κάθε μάτσο, σεξιστής στη γειτονιά μας».

Ο Κώστας Φραγκολιάς, θέλησε να τοποθετηθεί και είπε πως: «Ο Μάρκος έχει λάβει μέρος σε τόσα πολλά φιλανθρωπικά, και έχει διοργανώσει τόσα πολλά, που μόνο και αυτό δείχνει το ποιόν του. Ο Μάρκος δεν νομίζω ότι είναι ούτε ο σεξιστής, ούτε της γειτονιάς. Είναι κάτι πολύ παραπάνω. Τώρα, αν ποινικοποιήσουμε την σάτιρα και αυτό που έχει υιοθετήσει… Γιατί έρχεται από πολύ παλιότερα αυτό που κάνει ο Μάρκος…».