Ο σύζυγος της Κιάρα Φεράνι διαγνώστηκε με σπάνιο όγκο στο πάγκρεας και τόσο η influencer όσο και ο ράπερ μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν, με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω των προσωπικών τους προφίλ στο Instagram.

Με αφορμή το πρόβλημα υγείας του Φέντζε, συζύγου της Κιάρα Φεράνι, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε πει δυο λόγια και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τη δική της άσχημη εμπειρία, όταν πριν από περίπου 15 χρόνια απέβαλε. Η παρουσιάστρια του Mega τόνισε πως όταν απέβαλε δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν για το δυσάρεστο περιστατικό και αυτό το έπραξε όταν ήταν έτοιμη ψυχολογικά.

«Σε αυτή τη φάση έχεις παραπάνω δύναμη και χρόνο να δώσεις στο να το μοιραστείς όλο αυτό μέσα στο Instagram ή λες για τις στιγμές που έχω μέσα στη μέρα μου να κάτσεις με τους γιατρούς; Εδώ φεύγεις μία εβδομάδα από τη δουλειά και λες θέλω να ηρεμήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναρωτιέμαι πώς μπορούν και το συνεχίζουν αυτό στη ζωή τους; Θα μου πεις περιμένει και ο κόσμος. Έχεις τη διάθεση, το σθένος, να δώσεις κι αυτό το κομμάτι; Δεν ξέρω…» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για την αποβολή της – «Δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να το συζητήσω με κανέναν»

Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου τόνισε πως πιστεύει ότι  για την Κιάρα Φεράνι, η ζωή και τα social media είναι ταυτόσημα.

«Εγώ θυμάμαι την περίοδο που είχα αποβάλει, 15-17 χρόνια πριν, δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να το συζητήσω με κανέναν. Όταν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά, πάτησα στα πόδια μου, το έβγαλα από το μυαλό μου, είπα “τώρα θα το μοιραστώ” για να ξέρουν και κάποιες άλλες γυναίκες ότι δε συμβαίνει μόνο σε εκείνες. Όχι εκείνη τη στιγμή. Τότε, δε μου περνούσε από το μυαλό» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.